Vriesea

în stoc
SKU
pdf1
105,00Lei
Vriesea incanta prin bracteele viu colorate ce apar in diferitele perioade ale anului. Planta se dezvolta bine in incaperi luminoase, in locuri protejate de razele directe ale soarelui, la temperaturi cuprinse intre 17-25 grade. Trebuie udata constant in rozeta frunzelor si pulverizata pe frunze primavara si vara. Inmultirea se efectueaza prin lastari laterali care se formeaza dupa inflorire. Se recomanda administrarea de ingrasamant lichid o data pe luna pe solul umed. Daca varfurile frunzelor devin brune, inseamna ca aerul incaperii este uscat si se recomanda pulverizarea mai deasa a frunzelor. A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

Vriesea sau Spada de foc este o planta decorativa de interior ideala pentru apartament sau birou, apreciata pentru frunzele si inflorescentele colorate si atragatoare.

Vriesea incanta prin bracteele viu colorate ce apar in diferitele perioade ale anului. Planta se dezvolta bine in incaperi luminoase, in locuri protejate de razele directe ale soarelui, la temperaturi cuprinse intre 17-25 grade.

Trebuie udata constant in rozeta frunzelor si pulverizata pe frunze primavara si vara. Inmultirea se efectueaza prin lastari laterali care se formeaza dupa inflorire. Se recomanda administrarea de ingrasamant lichid o data pe luna pe solul umed.
Daca varfurile frunzelor devin brune, inseamna ca aerul incaperii este uscat si se recomanda pulverizarea mai deasa a frunzelor.

Planta este disponibila la comanda, cu minim 7 zile inainte de livrare.

A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

Vasul de ceramica este inclus in pret. In functie de stoc, culoarea vasului poate sa difere!

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Vriesea
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Search engine powered by ElasticSuite