Bonsai Ficus Microcarpa 35/110 cm

în stoc
SKU
pdf4
950,00Lei

Ficus microcarpa este o planta iubitoare de lumina, dar vara se va feri de soarele prea puternic din timpul pranzului. Numarul frunzelor scade cu pana la 40% in conditii de umbra comparativ cu un spatiu bine luminat. Pentru refacerea frunzisului, dupa o defoliere masiva, acesta se va aseza in cel mai luminos loc din incapere sau afara in locuri umbroase. Temperatura optima ar trebui sa fie vara intre 18-20°C si iarna 12-13°C. Expunerea este recomandat sa fie estica, vestica sau sudica. A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

Este o planta vesnic verde, decorativa prin frunzele lucioase de un verde intens si prin trunchiul care poate lua diferite forme. Ficus Microcarpa este decorativ prin scoarta deschisa la culoare, asemanatoare cu a mesteacanului, prin multiplele ramificatii flexibile ce cresc contorsionate si intortocheate, prin frunzele mici dar numeroase, cu varful usor rotunjit, colorate verde intens, elegante si gratioase.

Ficus microcarpa este o planta iubitoare de lumina, dar vara trebuie ferita de soarele prea puternic din timpul pranzului. Numarul frunzelor scade cu pana la 40% in conditii de umbra comparativ cu un spatiu bine luminat. Pentru refacerea frunzisului, dupa o defoliere masiva, acesta se va aseza in cel mai luminos loc din incapere sau afara in locuri umbroase.

Temperatura optima ar trebui sa fie vara intre 18-20°C si iarna 12-13°C. Expunerea este recomandat sa fie estica, vestica sau sudica.

A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

Planta este disponibila la comanda, cu minim 7 zile inainte de livrare.

Planta va fi livrata in vas de transport.

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Bonsai Ficus Microcarpa 35/110 cm
Rating-ul dumneavoastră
Search engine powered by ElasticSuite