Feriga de apartament

în stoc
SKU
pdf3
95,00Lei

Feriga nu este o planta pretentioasa. Are nevoie de udare si pulverizare regulate si temperaturi cuprinse intre 16-30 de grade. Creste si se dezvolta in conditii de umiditate ridicata, varfurile acesteia devenind brune daca este pozitionata intr-o incapere cu aer uscat. In intervalul mai-septembrie se recomanda administrarea de ingrasamant lichid pe substrat umed o data pe saptamana. Inmultirea se efectueaza in luna martie prin divizarea tufei. A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

Nephrolepsis sau feriga de apartament este o planta ornamentala, permanent verde ce se dezvolta continuu, chiar si in perioada de iarna, daca i se asigura conditiile optime. Frumusetea plantei este evidentiata daca este asezata in ghivece sau cosuri suspendate sau pe ceva inalt.

Feriga nu este o planta pretentioasa. Are nevoie de udare si pulverizare regulate si temperaturi cuprinse intre 16-30 de grade. Creste si se dezvolta in conditii de umiditate ridicata, varfurile acesteia devenind brune daca este pozitionata intr-o incapere cu aer uscat. In intervalul mai-septembrie se recomanda administrarea de ingrasamant lichid pe substrat umed o data pe saptamana. Inmultirea se efectueaza in luna martie prin divizarea tufei.

Planta va fi livrata in vas de transport.

A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Feriga de apartament
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Search engine powered by ElasticSuite