Pachira 100 cm

în stoc
SKU
pdf7
230,00Lei
Datorită simbolisticii atribuite, poate constitui un cadou frumos şi potrivit pentru o casă nouă sau pentru o afacere nouă. Învestiţi-o cu cele mai bune gânduri de prosperitate şi succes şi dăruiţi-o celor care sunt la început de drum şi au nevoie de sprijinul vostru. Este uşor de îngrijit şi se integrează pefect în decorul modern al caselor noastre sau al unui birou. Preferă locurile însorite, dar nu şi soarele direct în timpul verii. Suportă şi semiumbra şi apreciază o vacanţă în aer liber, pe perioada verii, pe balcon sau terasă, într-un loc ferit de curenţii de aer. Udaţi abundent pământul în profunzime, dar evitaţi stagnarea apei.

Arborele banilor, arborele norocos, Pachira nu înfloreşte, nu face fructe şi nici bani nu vor creşte direct pe ramurile ei, conform legendelor urbane… În schimb, verdele frunzelor ei va crea o senzaţie odihnitoare de care să vă bucuraţi după o zi de muncă obositoare.

Datorită simbolisticii atribuite, poate constitui un cadou frumos şi potrivit pentru o casă nouă sau pentru o afacere nouă. Este uşor de îngrijit şi se integrează pefect în decorul modern al caselor noastre sau al unui birou. Preferă locurile însorite, dar nu şi soarele direct în timpul verii. Suportă şi semiumbra şi apreciază o vacanţă în aer liber, pe perioada verii, pe balcon sau terasă, într-un loc ferit de curenţii de aer. Udaţi abundent pământul în profunzime, dar evitaţi stagnarea apei.

Planta este disponibila la comanda cu minim 7 zile inainte de livrare.

Planta va fi livrata in vas de transport.

A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Pachira 100 cm
Rating-ul dumneavoastră
Search engine powered by ElasticSuite