Dieffenbachia

în stoc
SKU
pdf2
95,00Lei
Dieffenbachia necesita o udare moderata iar in perioada mai-septembrie, la fiecare doua saptamani, se recomanda administrarea de ingrasamant lichid. De asemenea este recomandata pulverizarea periodica a frunzelor. Prefera temperaturile ridicate, asadar evita pastrarea ei la temperaturi sub 15 grade Celsius, deoarece risti sa moara. Dieffenbachia prefera spatiile cu un grad crescut de umiditate, aceasta caracteristica o face sa fie o planta foarte potrivita pentru spatiul baii. Dieffenbachia prefera locurile luminoase insa evita plasarea ei in razele directe ale soarelui. ! Atentie - Oricare din partile plantei precum si sucul acesteia, sunt foarte otravitoare, putand provoca in caz de atingere a buzelor, a limbii, mancarime si arsuri ale acestora. A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

Mare iubitoare de lumina, Dieffenbachia este o planta ornamentala ce incanta prin foliajul generos si panasat. Dieffenbachia se va dezvolta bine intr-o atmosfera calda si umeda: vara suporta bine temperaturile de pana la 25 grade, iarna aproximativ 15-20 grade. Iubeste lumina, in lipsa acesteia frunzele isi vor pierde culorile. Nu suporta, insa, razele directe ale soarelui. Expunerea directa in soare ii va cauza aparitia de pete maronii pe frunze, iar in timp apare riscul sa o pierdem.

!Atentie: Seva plantei, rezultata dupa ruperi sau taieri este foarte toxica. In acest caz, dupa diversele operatii facute asupra ei e necesar sa ne spalam bine pe maini.

Totodata trebuie sa avem grija sa ii alegem un loc de amplasare la care sa nu aiba acces copiii si nici animalele de casa.

Planta este disponibila la comanda cu minim 7 zile inainte de livrare.

Planta va fi livrata in vas de transport.

A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Dieffenbachia
Rating-ul dumneavoastră
Search engine powered by ElasticSuite