Anthurium in vas rosu

în stoc
SKU
pvas8-1
145,00Lei

Anthurium sau Floarea Flamingo prefera locurile luminoase si temperaturi cuprinse intrre 15-25 grade, dar nu suporta razele directe ale soarelui. Trebuie udata din abundenta in timpul verii si pulverizata pe frunze de doua ori pe saptamana; in timpul iernii va fi udata doar o data la 2-3 zile. Ingrasamantul se recomanda a fi administrat o data pe luna pe substrat umed iar inmultirea se efectueaza prin divizarea tufei sau prin butasi. Recomandari: Cand radacinile se dezvolta si ies din pamant se recomanda acoperirea acestora cu pamant sau transplantarea intr-un vas mai mare. A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

Anthurium rosu sau Floarea Flamingo este o planta usor de intretinut ce va incanta tot anul cu foliajul generos si florile cerate.

Prefera locurile luminoase si temperaturi cuprinse intrre 15-25 grade, dar nu suporta razele directe ale soarelui. Trebuie udata din abundenta in timpul verii si pulverizata pe frunze de doua ori pe saptamana; in timpul iernii va fi udata doar o data la 2-3 zile. Ingrasamantul se recomanda a fi administrat o data pe luna pe substrat umed iar inmultirea se efectueaza prin divizarea tufei sau prin butasi.

Recomandari: Cand radacinile se dezvolta si ies din pamant se recomanda acoperirea acestora cu pamant sau transplantarea intr-un vas mai mare.

A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

Vasul este inclus in pret.

Planta este disponibila la comanda cu minim 7 zile inainte de livrare.

 

 

 

 

 

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Anthurium in vas rosu
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Search engine powered by ElasticSuite