Cyclamen cu vas

în stoc
SKU
pvas5
90,00Lei

Cyclamen-ul este o planta de interior ce prefera spatiile luminoase, protejate de razele directe ale soarelui si temperaturi cuprinse intre 16 - 20 grade. Solul cyclamen-ului trebuie sa fie umed, udarea fiind facuta alternativ - din tavita dar si pe sol. Pana la inflorire planta trebuie pulverizata, dupa trecerea florilor se uda mai rar, o data pe saptamana. Primavara si vara se recomanda ca saptamanal sa se administreze ingrasamant lichid pentru flori. Calitati: Diminueaza cu pana la 60% continutul de compusi organici volatile din aerul incaperilor. ! Bulbii si rizomii tuberculari ai cyclamenului sunt parti otravitoare pentru copii si animale de companie! A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

Cyclamen-ul este o planta de interior ce prefera spatiile luminoase, protejate de razele directe ale soarelui si temperaturi cuprinse intre 16 - 20 grade.

Solul cyclamen-ului trebuie sa fie umed, udarea fiind facuta alternativ - din tavita dar si pe sol. Pana la inflorire planta trebuie pulverizata, dupa trecerea florilor se uda mai rar, o data pe saptamana.

Primavara si vara se recomanda ca saptamanal sa se administreze ingrasamant lichid pentru flori.

Calitati: Diminueaza cu pana la 60% continutul de compusi organici volatile din aerul incaperilor.

! Bulbii si rizomii tuberculari ai cyclamenului sunt parti otravitoare pentru copii si animale de companie!

A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

Vasul este inclus in pret.

In functie de stoc, culoarea vasului sau a Cyclamen-ului poate sa difere.

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Cyclamen cu vas
Rating-ul dumneavoastră
Search engine powered by ElasticSuite