Sansevieria Cylindrica

în stoc
SKU
pvas14-1
85,00Lei
Foarte usor de ingrijit, Sansevieria Cylindrica este apreciata pentru aspectul decorativ al frunzelor, incadrandu-se perfect intr-un spatiu modern de acasa sau de la birou.

Sansevieria Cylindrica cunoscuta sub denumirea de Sulita Africana este o planta de apartament extrem de rezistenta. Datorita frunzelor tubulare, decorative se incadreaza perfecta intr-un spatiu modern sau nonconformist.

De primavara pana toamna se uda moderat, tolerantă la seceta, are nevoie de apa doar o data la doua saptamanii. Iarna puteti reduce udarea pana la o data la trei saptamani.

Sansevieria cylindrica prefera lumina puternica insa rezista si la umbra. Fiind o plata tropicala, se va dezvolta armonios in camere calde, cu temperaturi cuprinse intre 18-26 grade Celsius. Tolereaza fluctuatiile de temperatura dar nu atunci cand aceasta scade sub 13 grade Celsius.

Sansevieria cylindrica se inmulteste prin divizarea tufei sau prin butasi de frunza.

Important: Excesul de apa poate provoca ingalbenirea si inmuierea frunzelor. Pentru a preveni acest fenomen, lasati substratul sa se usuce intre doua udari.

Inaltime: 30 cm

Vasul este inclus in preț.

În funcție de stoc, culoarea și forma vasului pot sa difere.

A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Sansevieria Cylindrica
Rating-ul dumneavoastră
Search engine powered by ElasticSuite