Ficus Ginseng Bonsai

în stoc
SKU
pvas11-1
145,00Lei

Denumirea este asociata des cu cea a Bonsaiului Ginseng sau Ficusului Ginseng, un copacel cu trunchi gros, cu forma deosebita si o coroana de frunze lucioase.

Bonsai este arta si stiinta de a creste plante si arbori miniaturali, prin cresterea acestora fortata in spatii mult mai restranse decat sunt necesare in mod natural dezvoltarii lor, prin conducerea si taierea adecvata a ramurilor si prin hranire minimala cu apa si ingrasaminte.

Denumirea este asociata des cu cea a Bonsaiului Ginseng sau Ficusului Ginseng, un copacel cu trunchi gros, cu forma deosebita si o coroana de frunze lucioase.

Aseaza ficusul langa fereastra, intr-o incapere foarte bine luminata in timpul verii. Pe parcursul iernii lumina din interior poate fi moderata. Periodic intoarce planta, astfel incat cresterea sa nu se produca doar pe o parte.

Este important sa pastrezi un grad de umiditate relativ crescut al solului pentru ficusul tau. O solutie o reprezinta o masca de ghiveci. Este o modalitate excelenta de a pastra umiditatea acestei plante.

Ficusul are nevoie si de o cantitate mare de nutrienti pentru a creste. Utilizeaza ingrasamintele o data pe luna primavara si vara, iar in sezonul rece o data la doua luni.

Sterge frunzele ficusului de praf o data la doua saptamani. Foloseste o carpa umeda si tine cu palma frunza pentru a evita ruperea.

Inaltime: 35 cm

Planta este disponibila la comanda, cu minim 7 zile inainte de livrare.

Vasul este inclus in preț. În funcție de stoc, culoarea și forma vasului pot sa difere. 

A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Ficus Ginseng Bonsai
Rating-ul dumneavoastră
Search engine powered by ElasticSuite