Dypsis 140 cm

în stoc
SKU
pdf10
350,00Lei

Dypsis, Palmierul Areca purifica aerul! Frunzisul impozant al Areca prinde particulele murdare si le transforma in oxigen. Dypsis lutenscens garanteaza o atmosfera tropicala si o senzatie de prospetime. Aceasta planta are nevoie de niveluri ridicate de umiditate. Udati palmierul o data sau de doua ori pe saptamana. In noiembrie si decembrie, acest lucru poate fi facut putin mai rar. Plantei ii place lumina, dar nu cea puternica, de la miezul zilei. Lumina de dimineata si de seara a soarelui este totusi buna pentru lutescens. Cu palmierul Areca, aduceti tropicele acasa!

Palmierul de bambus sau Palmierul Areca, Dypsis este o planta impresionanta, cu multe tulpini, asemanatoare cu trestia sau bambusul.

Creste cel mai bine atunci cand temperaturile din jur se mentin in jur de 18-22 °C si necesita o lumina foarte buna, chiar si o lumina directa a soarelui. In spatele unei ferestre, dar totusi luminoasa, pentru a se evita expunerea directa la soare.

Oricand in timpul anului, este important sa fie pulverizat in mod regulat pe frunze pentru a se recrea conditiile mediului sau natural. Acest lucru este valabil mai ales in timpul iernii, deoarece caldura tinde sa reduca nivelurile de umiditate a aerului din interior.

Primavara si vara se va uda regulat in timp ce se va permite substratului sa se usuce la suprafata inainte de a se uda din nou. Udarea trebuie sa fie regulata, dar limitata, pentru a nu sufoca radacinile plantei. Se poate spune ca udarea la fiecare 2 sau 3 zile este adesea necesara.

Mai mult sau mai putin la fiecare doua saptamani, ii puteti oferi un ingrasamant lichid, avand grija sa umeziti substratul in prealabil.

Toamna si iarna incepeti sa reduceti udarea deoarece necesarul de apa incepe sa scada. Se uda numai atunci cand solul este uscat pana la cativa centimetri.

Din nou, s-ar putea spune ca udarea de 2 sau 3 ori pe luna ar trebui sa fie suficienta dar acest fapt depinde de locul in care este amplasat: daca este in plin soare, nevoile sale vor fi cu siguranta mai mari.

In acest sezon se va opri adaugarea de ingrasaminte, incepand cu luna octombrie pana in martie si aprilie.

Planta este disponibila la comanda, cu minim 7 zile inainte de livrare.

Planta va fi livrata in vas de transport.

A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Dypsis 140 cm
Rating-ul dumneavoastră
Search engine powered by ElasticSuite