Crinul pacii

în stoc
SKU
pvas10
75,00Lei
Crinul pacii sau Floarea lunii creste foarte bine chiar si in cele mai intunecate colturi ale camerei insa infloreste doar la lumina. Iarna suporta temperaturi joase de pana la 10 grade dar nu suporta curentii de aer. Vara trebuie udata des, solul trebuie sa fie permanent usor umed iar iarna o data la 3-5 zile. Administrarea ingrasamantului lichid se recomanda a fi facuta primavara si vara, doar pe substrat umed. Asemenea anthurium-ului, inmultirea se face prin divizarea tufei si transplantarea intr-un vas mai mare atunci cand radacinile ies din pamant. A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

Spathiphyllum sau crinul pacii este un elegant cadou pentru orice ocazie.

Planta este decorativă atat prin frunze  cat si prin florile sale care se mentin pe planta o perioada lunga a anului.

Spathiphyllum necesita cantitati mai ridicate de apa comparativ cu restul plantelor insa intre doua udari pamantul trebuie sa respire. In timpul verii udati Crinul pacii de doua ori pe saptamana si iarna saptamanal sau în functie de necesitate. Deoarece frunzele sunt subtiri, adaptate zonei de origine, pulverizarea zilnica este recomandata.

Poate fi amplasat atat in spatii bine luminate cat si la semiumbra insa in niciun caz in soare direct. Este rezistenta la daunatori insa excesul de umiditate din sol duce la putrezirea plantei, la ingalbenirea frunzelor si la formarea musculitei albe in pamant.

Inaltime: 25 cm

Vasul este inclus in pret.

A nu se consuma! Planta are scop exclusiv decorativ!

Scrieți propria recenzie
Recenzați: Crinul pacii
Rating-ul dumneavoastră
Search engine powered by ElasticSuite