Aranjament floral rustic cu matiola

în stoc
SKU
am2022-5
136,00 Lei
Acest elemen de decor trebuie comandat cu 7-10 zile inainte de eveniment, de preferat atunci cand comandati buchetul de mireasa si lumanarile de cununie sau botez. In functie de preferinte, orice floare poate fi inlocuita cu componente de alta culoare dar de acelasi fel. Pentru a pastra integritatea aranjamentelor nu atingeti florile. Pentru a prelungi durata de viata a florilor, nu le expuneti la caldura puternica sau in zone cu fluctuatii mari de temperatura.

Aranjament floral festiv, potrivit pentru decorul meselor invitatilor, realizat din 7 lalele de diferite culori, 3 matiola de diferite culori, 1 wax flower, 1 fir de eustoma si verdeata decorativa.

Dimensiune: 30-35 cm (inaltimea intregului aranjament), 10-15  cm (diametrul buchetului).

Decorarea salii este realizata de echipa noastra cu minim 3 ore inainte de inceperea evenimentului.

Suportul de sticla in care este asezat aranjamentul nu intra in costul decorului, acesta trebuie returnat dupa eveniment.

La cerere putem realiza elementele de decor si in alte variante cromatice.

Important:  Comanda trebuie plasata cu minim cu 7-10 zile inainte de eveniment.

In unele cazuri florile noastre pot fi sub forma de boboci. Acestea vor inflori in maxim 24 ore. Pentru a prelungi durata de viata a florilor, nu le expuneti la caldura puternica sau in zone cu fluctuatii mari de temperatura.

 

 

Scrieți propria recenzie
Recenzați:Aranjament floral rustic cu matiola
Rating-ul dumneavoastră