Inscrie-te la newsletter si castiga un buchet clasic de trandafiri

Concursul se desfasoara in perioada 5– 31 august 2013 si pot participa persoane fizice din Iasi cu varsta peste 18 ani. Nu pot participa la concurs angajatii Tulip - Atelier de flori si rudele acestora. Concursul consta in inscrierea participantilor la newsletterul de pe www.buchetdeflori.com, fiecare participant urmand a se inscrie o singura data, cu o singura adresa de e-mail. Participantii care incearca sa se inscrie cu mai multe adrese de e-mail vor pierde sansa de a participa la concurs.

In urma acestei inscrieri, fiecare participant are sansa de a castiga un buchet clasic de trandafiri, buchet prezentat in reclama pop-up afisata la accesarea florariei online Tulip – Atelier de flori.
Extragerea castigatorului se va face aleatoriu, prin intermediul site-ului www.random.org, in data de 4 septembrie 2013.

Castigatorul vor fi anuntati pe pagina de facebook Tulip – Atelier de flori si pe e-mail, cel tarziu pana la data de 6 septembrie 2013.

Castigatorul isi va revendica premiul de la Tulip – Atelier de flori situat in Iasi, pe Bd. Stefan cel Mare si Sfant nr. 67, lateral Casa Cartii, inspre Moldova Mall, pana la data de 11 septembrie. Dupa aceasta data, premiul nerevendicat vor ramane in posesia Tulip – Atelier de flori.