Plasarea comenzilor in cadrul atelierului nostru se face astfel:

Comenzi buchete, aranjamente si plante

1. Comenzi online

Clientii nostri pot plasa comenzi ca si clienti inregistrati.

Apasati butonul de Contul meu din dreapta sus pentru a va crea un cont. Datele introduse trebuie sa fie corecte si complete, urmand a fi utilizate pentru livrarea florilor!

Pasul 1:  Dupa inregistrare, alegeti florile care va plac si apasati adauga in cos.

Pasul 2: Cand doriti sa finalizati comanda apasati butonul mergi la finalizarea comenzii din cosul de cumparaturi.

In cosul de cumparaturi aveti posibilitatea sa actualizati lista produselor sau cantitatea lor. Puteti sa va intoarceti la cumparaturi pentru a adauga si alte produse in cos, apasand butonul continua cumparaturile.  

Pasul 3:  Bifati sau alegeti informatiile privind facturarea (persoana fizica sau juridica), adresa si metoda de livrare, informatii de plata.

Aveti posibilitatea de a plati:

- transfer bancar (ordin de plata)

plata cu card bancar VISA, MasterCard, Maestro

- prin Paypal

Pasul 4: Daca sunteti de acord, bifati dupa citire termenii si conditiile si plaseaza comanda.

Daca sunteti deja client inregistrat, apasati butonul de Autentificare sau introduceti emailul si parola dumneavoastra cand doriti sa comandati produsele din cosul de cumparaturi.

Veti primi un email de confirmare a comenzii plasate, factura dupa ce achiti comanda, actualizari constante ale comenzii tale si apoi confirmarea de livrare. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda  pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa anunte eventuale erori survenite. Atelierul nostru nu va fi  responsabil pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date.

2. Comenzi telefonice

Oricare ar fi produsele de interes, ne puteti suna oricand pentru a va raspunde la orice tip de intrebari si pentru a va prelua comanda.  Dupa preluarea comenzii, veti primi pe mail confirmarea de comanda. Clientul trebuie sa verifice cu atentie toate informatiile si sa anunte eventuale erori survenite. Echipa noastra nu va fi tinuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare, omisiuni, odata ce confirmarea de comanda a fost acceptata. Modalitati de plata pentru comenzi telefonice

- transfer bancar

- depunere numerar in cont

3. Comenzi prin email

Comenzile prin email sunt preluate, procesate si plasate direct in sistemul nostru de catre membrii echipei noastre. Este de ajuns sa ne trimiteti datele de contact, datele de livrare si produsul dorit, iar echipa noastra se va ocupa de totul pentru tine, din acest punct. Dupa preluarea comenzii, veti primi pe mail confirmarea de comanda. Clientul trebuie sa verifice cu atentie informatiile si sa anunte eventuale erori survenite. Echipa noastra nu va fi tinuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare, omisiuni, odata ce confirmarea de comanda a fost acceptata. Modalitati de plata pentru comenzi telefonice:

- transfer bancar

- depunere numerar in cont