flori iasi

Știi sentimentul acela pe care îl ai atunci când te trezești de dimineață într-o casă care miroase a cafea cu lapte și constați că el s-a trezit înaintea ta pentru a întinde dulceața pe feliile de pâine proaspăt prăjită și chiar și pentru a trage o fugă până în piață pentru a-ți cumpăra cele mai frumoase flori?

Sau sentimentul ăla când, după o zi lungă lungă de lucru intens, atunci când abia aștepți să ajungi acasă și să-ți arunci pantofii din picioare din primul moment în care ai intrat pe ușă, atunci când ai impresia că nu există poantă pe lumea asta care să te facă să schițezi un zâmbet mic, apare în calea ta un copil necunoscut care, uitându-se la tine cu ochi mari și uimiți, spune: „Vaaai, dar ce frumoasă ești!”?

Sau senzația pe care o ai atunci când, trecând prin traficul dimineții pentru a ajunge la birou, primești un SMS care îți spune „Abia aștept să se termine ziua pentru a te vedea din nou”?

Sau atunci când, de ziua ta, primești exact cadoul pe care ți l-ai dorit, deși dorința a fost exprimată cu multe luni în urmă dar, totuși, cineva a fost atent la ceea ce spuneai tu, chiar și în momentele în care îți reproșa bosumflat că vorbești prea mult?

Sau atunci când este atât de simpatic în încercarea lui de a plănui un picnic romantic într-un câmp de flori, fără să ia în calcul și o posibilă ploaie care, în mod inevitabil, întocmai ca în legile lui Murphy, vine chiar și în cea mai călduroasă zi?

Astăzi îți propunem să te gândești la lucruri frumoase; la toate gesturile mici ce îți înseninează ziua, la toate lucrurile drăguțe care ți se întâmplă, la micile surprize care te fac să zâmbești. Și apoi să-ți faci curaj pentru a începe curățenia de Paște!

P.S. Nu uita de invitația noastră: de Paște, te provocăm să-ți umpli casa cu flori!

Sursa foto: weirdomatic.com