flori iasi

Oricât de mult ne-ar plăcea să visăm la case spațioase, cu grădini imense, pline de flori multicolore, cu căluți alergând pe câmpie și cu pisici plimbându-se leneșe pe gardul alb, realitatea este că cei mai mulți dintre noi ne trezim dimineața într-un pat confortabil dintr-un apartament mult mai micuț decât casa viselor noastre, dar care poate fi la fel de cochet.

Deși visele noastre sunt mult mai mari decât apartamentele, acestea din urmă pot deveni cele mai importante surse de relaxare și de energie, dacă știm cum să le decorăm. Un element ce poate avea o influență mare asupra stării de spirit sunt florile. Chiar dacă le creștem în ghivece și nu înfloresc pe lângă fântâna aceea arteziană pe care o admirăm prin magazinele cu decorațiuni, acest lucru nu înseamnă că nu ne putem permite să avem propria grădină, chiar în balcon.

Și ce poate fi mai frumos, atunci când ajungi acasă, în după amiezele de vară, decât câteva ghivece cu flori vesele care să te aștepte zâmbitoare în geam și care abia așteaptă să le spui povești adunate în timpul zilei?

Iar dacă nu ai un talent deosebit în arta grădinăritului, să știi că sunt soluții și penru tine: fie alegi flori de ghiveci care să nu necesite o atenție deosebită, fie îți recomandăm să îți umpli balconul de vaze cu flori. Dacă te hotărăști asupra celei de-a doua sugestii, pe site-ul nostru găsești câteva buchete de gerbere multicolore, de lalele frumos mirositoare și chiar și de trandafiri delicați care abia așteaptă să-ți înveselească ziua.

Acum este rândul tău: ție ce flori îți zâmbesc frumos din balcon în fiecare dimineață?

Sursa foto: softbeauty.tumblr.com/