flori iasi

Zilele trecute echipa Tulip a fost din nou complicele unei surprize frumoase ce intră în categoria „Povești cu livrări fericite”. Mai exact, am reușit să transportăm un zâmbet de la mii de kilometri distanță și să-l aducem în siguranță pe o străduță din Iași, sub forma unui coș cu flori.

Așa cum am încercat să transmitem și prin intermediul poveștii cu oceanul foarte ușor de trecut, atunci când alegi să comanzi flori online, distanța nu mai este un impediment. Mai mult de atât, pentru că echipa Tulip a început să cunoască toate străzile și scurtăturile din orașul Iași, șansele ca florile pe care le livrăm noi să ajungă mult mai repede decât cele pe care le-ai cumpăra tu sunt foarte mari. Prin urmare, fie că te afli într-un capăt diferit de oraș, de țară sau chiar de continent, florile comandate de tine vor ajunge cu bine oriunde în Iași, exact așa cum s-a întâmplat în povestea noastră.

Într-o dimineață, am primit o comandă din partea unui domn aflat la mii de kilometri distanță de Iași. El a ales un buchet de flori pe care și-a dorit să îl ofere mamei sale, fără un motiv anume, doar pentru a-i aminti cât de mult o iubește și cât de dor îi este de ea. Știind cât de mult iubește mama sa florile de grădină, a preferat un coș cu flori colorate, pentru a da o notă și mai originală surprizei.

flori iasi

Așa cum am mai menționat într-un articol anterior, mesajul pe care îl transmiți prin intermediul cardului care însoțește fiecare buchet de flori este foarte important. Acesta personalizează și mai mult surpriza, lăsând, parcă, o parte din sufletul expeditorului acolo, lângă buchetul de flori. Și de data aceasta cardul a avut importanța sa deoarece au fost alese cuvinte emoționante ce au transmis întru totul mesajul dorit.

Procedura de comandă este simplă: alegi florile dorite, cantitatea, mesajul, ne mai dai câteva detalii despre ziua în care vrei să ajungă la destinatar, precum și despre adresa acestuia și alte informații privind orele preferate pentru livrare și, mai apoi, adaugi buchetul tău în coș. Așa s-a întâmplat și în cazul nostru astfel că, la doar câteva minute din momentul plasării comenzii, aceasta a ajuns la noi iar echipa noastră a început să lucreze la surpriză.

Efectul coșului de flori a fost nemaipomenit. Doamna l-a primit cu brațele deschise și cu multe lacrimi în ochi, mulțumindu-ne de zeci de ori pentru gestul frumos și întrebându-ne neîncetat ce ar putea să facă pentru a ne răsplăti. Noi suntem doar niște curieri ai zâmbetelor sincere, deci nu este necesar să fim răsplătiți în vreun fel, însă ne bucurăm de fiecare dată când florile noastre au un efect așa de puternic asupra celor ce le primesc.

A livra flori este unul dintre cele mai frumoase joburi iar noi ne umplem de energie în fiecare zi și profităm din plin de zâmbetele calde cu care ne întâlnim. Deci, dacă și tu ai o persoană dragă ce locuiește în Iași și vrei să-i faci o surpriză frumoasă, echipa Tulip este aici, pentru a te ajuta să-ți pui în aplicare planul. Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi buchetul de flori potrivit și să ne contactezi. De restul ne ocupăm noi.

Sursa foto: prweb.com