Știm că părerile cu privire la Ziua Îndrăgostiților sunt împărțite: sunt aceia care sărbătoresc această zi, dar și aceia care o consideră o sărbătoare importată și îi critică din răsputeri pe cei din prima categorie. Părerea noastră este că o zi în care să sărbătorim iubirea nu este chiar atât de rea, oricare ar fi această zi. Desigur, indicat ar fi să nu aștepți o anumită zi pentru a-ți declara iubirea sau pentru a o surprinde cu un buchet de flori.

Pentru cei care, de 14 februarie, și-au propus să-i facă cuiva drag o surpriză plăcută ne-am gândit să le prezentăm câteva opțiuni care pot fi găsite numai în atelierul nostru de flori și, evident, în nici un alt loc din Iași. Pentru că, așa cum știți deja, în buchetele noastre punem mai mult decât flori; punem și câțiva stropi de iubire, în oricare zi a anului.

Un buchet proaspăt de primăvară

flori iasi

Dacă iubește razele soarelui și parfumul discret de primăvară, atunci suntem siguri că va iubi un buchet colorat de frezii în care am introdus, într-un mod subtil, și un trandafir portocaliu, pentru o pată de personalitate, dar și pentru că trandafirii sunt considerați florile care simbolizează cel mai bine iubirea profundă.

Este un buchet de flori frumos parfumat care va aduce aer proaspăt în casa ei și bucurie în priviri.

Un aranjament cochet

flori iasi

Unul dintre aranjamentele noastre preferate este acest cosuleț cochet, unde am așezat cu multă dragoste câteva flori pline de culoare: o gerberă, un trandafir și o frezie, alături de multă verdeață. Ceea ce este deosebit la acest aranjament floral este coșulețul în care este ambalat, precum și fundița cu care am ales să-l decorăm.

Dacă îi plac florile colorate și accesoriile cu tentă vintage, sigur îi va plăcea și surpriza de la tine.

Un buchet de trandafiri înflăcărați

flori iasi

Trebuie să mărturisim că, în această perioadă, trandafirii sunt cele mai căutate flori. Clasicii trandafiri nu se vor demoda niciodată și vor avea întotdeauna un efect wow, mai ales dacă sunt oferiți din suflet.

Noi îți propunem un buchet cu trei trandafiri roșii, accesorizați cu un fluturaș zglobiu sau, dacă vrei să-i faci o surpriză la care sigur nu se aștepta, îți propunem varianta „artileria grea”: un buchet cu 35 de trandafiri roșii.

Flori în cutii vintage

flori iasi

Despre cutiile noastre vintage ți-am mai povestit în câteva ocazii. Special pentru Ziua Îndrăgostiților, în atelierul nostru de flori au ajuns cutii vintage în formă de inimă care pot fi umplute cu trandafiri sau cu alte flori pe care știi că le preferă.

Va fi o surpriză originală de care, în mod cert, se va bucura.

La Tulip găsești multe alte flori sau aranjamente florale care să-i aducă zâmbetul pe buze. Așa că, dacă vrei să-ți pui creativitatea la încercare, te așteptăm la noi, să alegem împreună surpriza perfectă pentru ea. Sau, dacă nu ai timp să treci pe la noi, nu uita că facem și livrări oriunde în Iași, așa că nu ezita să ne contactezi.