Așa cum probabil vă așteptați, în România sunt foarte multe persoane cu nume de flori, lucru care nu poate decât să ne bucure. Mai exact, se pare că avem în jur de 630 000 de bărbați și 850 000 de femei, conform unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe. Dar nu vă mai plictisim cu aceste cifre, ci să trecem la subiect.

Ziua de Florii este una dintre cele mai frumoase zile pentru noi, iubitorii de flori. Este ziua în care nimic nu ne poate schimba buna dispoziție, indiferent cât de tare strălucește soarele, cât de mulți nori sunt pe cer, câte mașini sunt în intersecție sau câte locuri de parcare găsim libere.

De aceea, îți propunem să faci un gest frumos pentru o persoană cu nume de floare din viața ta. Sigur ai pe cineva: mama, bunica, mătușa, colega de birou sau chiar și vecina de la parter, cea pe care doar o saluți, în treacăt, în fiecare dimineață. Îți propunem să le faci o bucurie cât de mică, să le spui câteva cuvinte din suflet, să le scoți în oraș sau să le întâmpini cu un buchet de flori.

Orice ai alege, suntem siguri că le vei aduce un zâmbet larg pe chip.

Pentru a-ți facilita surpriza, noi ne-am gândit să-ți prezentăm câteva flori și aranjamente florale pe care le găsești în atelierul nostru și care sigur vor sta bine în casa unei persoane ce își sărbătorește ziua numelui pe 13 aprilie.

Coșuleț de primăvară cu flori multicolore

flori iasi

Ultimele modele de coșulețe apărute în atelierul nostru de flori au un aer tare primăvăratec și parcă te îndeamnă să aștepți cu nerăbdare ieșirea primelor fire de iarbă pentru a putea să alergi în voie.

În acest coșuleț am așezat cu grijă cele mai colorate flori din florăria noastră: lalele, trandafiri, garoafe – toate acestea și-au adunat forțele și drăgălășenia pentru a aduce în casa cuiva drag o explozie de culoare și de parfum de primăvară.

Drăgălășenie la pachet

flori iasi

Probabil te-ai obișnuit deja ca la Tulip să nu găsești clasicele vase pentru flori sau tradiționalele ambalaje din hârtie lucioasă. Suntem siguri că o persoană dragă din viața ta va aprecia acest aranjament și modul său de prezentare.

Am comandat cu grijă și mult drag cele mai frumoase punguțe în care să livrăm florile. Am accesorizat punguța cu fundițe handmade cu aer vintage, pentru ca pachetul să fie complet.

Bonjour, Paris

flori iasi

V-am mai prezentat cutiile noastre vintage și cu alte ocazii. De data aceasta, vă prezentăm cea mai nouă achiziție, cutia cu aer parizian și cu dor de ducă. Poate fi însoțită de o zambilă frumos mirositoare sau poate fi umplută cu trandafiri.

Oricum ai alege să o oferi, ea va aduce bucurie în privirile celei care o primește.

Te invităm în atelierul nostru de flori pentru mult mai multe aranjamente cochete. O să te ajutăm să-l alegi pe cel care i se potrivește cel mai mult. Și, dacă nu ai timp să treci pe la noi, nu uita că poți comanda orice buchet și online.