Mai ții minte prima ta zi de școală? Ce îți aduci aminte? Noi am făcut o mică incursiune în amintirile noastre și a ieșit o listă destul de lungă, semn că, oricare ne-ar fi vârsta, prima zi de școală rămâne, în continuare, o amintire vie: uniformele cu pătrățele albastre și șorțulet (pentru fetițe), cartea aceea albastră pe care, mai târziu, am reușit să ne dăm singuri seama că scrie „Abecedar”, băncile prea mari pentru noi, ghoiozdanele care, după prima zi, au început să devină din ce în ce mai grele, chipul unei persoane care ne-a îndrumat, timp de patru ani și buchetele de flori pe care le-am ales cu atâta grijă pentru a i le oferi.

De ceva vreme, atelierul nostru de flori este din ce în ce mai des vizitat de către părinți emoționați. Aceștia se pregătesc pentru prima zi de școală mai ceva decât copiii lor, le aleg cu grijă rechizitele, simt și ei aceleași emoții (sau poate mai mari?) și caută buchetul perfect pentru doamna învățătoare. Noi avem câteva sugestii pentru voi.

Un buchet clasic de trandafiri

Dacă nu știi prea bine ce fel de persoană este, îți recomandăm să alegi un buchet de trandafiri. Trandafirii sunt flori clasice și elegante ce întotdeauna au un efect pozitiv asupra persoanei care le primește. Cu siguranță, doamna învățătoare va fi încântată de un buchet cu trandafiri frumos aranjat și oferit cu toată sinceritatea.

trandafiri iasi

Un buchet colorat cu garoafe

La fel ca și trandafirii, și garoafele sunt flori clasice care nu își vor pierde niciodată din farmec. Secretul unui buchet cu garoafe este să fie făcut cu mult bun gust, așa cum facem noi, la Tulip. În acest fel, buchetul va fi unul deosebit iar persoana care îl va primi sigur va fi încântată.

garoafe iasi

O cupă veselă cu flori

Dacă vrei să o surprinzi cu ceva la care nu mulți părinți se gândesc, îți recomandăm o cupă cu flori. Conține mai multe tipuri de flori, este veselă, arată drăguț și are menirea de a aduce zâmbetul pe buze. Este apreciată de persoanele de orice vârstă iar avantajul este că va ocupa un loc aparte în casa celei ce o va primi, altundeva decât în vazele în care va pune celelalte flori primite. O cupă veselă cu flori va ieși întotdeauna în evidență.

flori scoala iasi

Un buchet de crizanteme parfumate

Crizantemele sunt flori specifice toamnei care, în acest anotimp, au un miros mult mai puternic și mai plăcut. La Tulip, avem crizanteme de toate culorile și putem face atât buchete colorate, cât și buchete de o singură culoare. De asemenea, îți putem sugera mai multe modalități de a le ambala, în așa fel încât să fie unul dintre cele mai frumoase buchete.

crizanteme iasi

Un buchet cu mai multe tipuri de flori

Dacă nu te poți hotărî asupra unui anumit tip de flori, noi îți sugerăm să alegi mai multe flori pe care noi le vom îmbina frumos și vom face pentru tine un buchet cochet, numai bun de oferit în prima zi de școală.

flori scoala iasi

Noi îți dorim să ai un început de școală bun, să trăiești alături de copiii tăi aceste emoții nemaipomenite și, evident, te așteptăm pe la noi, să-ți alegi buchetul care va face senzație!