În această perioadă, toată lumea vorbește de celebrul Black Friday. Fie că ești un simplu client sau ai un business, într-un fel sau altul tot te gândești la reducerile substanțiale care vor acapara ziua de 29 noiembrie. Te anunțăm că și atelierul nostru de flori se aliniază trendului și îți oferă câteva reduceri mari de care te invităm să profiți.

Însă, pentru că nu ne place negrul și pentru că plantele noastre pot fi oricum, numai negre nu, am decis să alegem o altă culoare, să fim noi mai deosebiți. Așadar, în data de 29 noiembrie, la Tulip vei avea reduceri cu ocazia Green Friday. Da, va fi o zi verde în care plantele noastre îți vor zâmbi frumos din vitrină și te vor ademeni cu frumusețea lor, dar și cu prețurile mici; pentru că, de Green Friday, avem reduceri de 40% la absolut toate plantele la ghiveci.

Ce ai putea să cumperi de la Tulip de Green Friday

În atelierul nostru de flori, avem multe plante la ghiveci. De altfel, am mai scris un articol despre acest subiect deci, dacă te interesează să știi ce plante în ghiveci ți se potrivesc, înainte te hotărăști ce vrei să cumperi pentru casa ta, te invităm să citești acest articol.

Un bonsai prietenos care să-ți aducă noroc

bonsai iasi

Bonsaiul este acel copac de dimensiuni mici, cu tulpina groasă și ramuri curbate și cu o formă ciudată, care are un aspect îmbătrânit, în ciuda dimensiunii sale. Bonsaiul este considerat o plantă care aduce noroc, fiind și un arbust pe care mulți îl privesc cu admirație, mai ales datorită formei sale puțin ciudate. În cultura japoneză, este o tradiție ca, atunci când vrem să-i transmitem cuiva urări de bine și noroc, îi dăruim un bonsai; această plantă este dăruită la nunți, botezuri și orice alt eveniment ce semnifică începutul unui nou drum.

O ferigă optimistă care să-ți coloreze casa

feriga iasi

Feriga este una dintre cele mai optimiste plante. Cu frunzele sale ramificate și jucăușe și verdele viu, feriga aduce bună dispoziție în orice încăpere. Feriga aparține unei familii numeroase (un grup cu peste 12 000 de specii) și a apărut acum cca. 360 milioane de ani. Este considerată o plantă matura care impune respect, mai ales datorită „experienței” sale de viață; feriga a asistat la dispariția dinozaurilor, precum și la apariția omului pe acest Pământ.

O begonia colorată care să te facă să zâmbești

begonie iasi

Begonia este una dintre cele mai îndrăgite plante din țara noastră, mai ales datorită varietății sale. Begoniile sunt de mai multe culori și au capacitatea de a înveseli orice cameră. Nu este o plantă foarte pretențioasă; una dintre cele mai importante condiții atunci când avem grijă de o begonie este să nu o ținem în razele directe ale soarelui. În plus, dacă vom ține begonia în locuri deschide, vom facilita dezvoltarea florilor care vor crește mai repede și vor avea o culoare mult mai vie.

Acestea sunt doar trei exemple de plante pe care le poți găsi la Tulip și care, cu ocazia Green Friday, vor putea fi cumpărate cu 40% reducere. Îți amintim că, în atelierul nostru de flori, găsești mult mai multe plante, pentru tot felul de gusturi. Te așteptăm pe la noi, să le vezi pe toate!