Despre noi știți deja că ne place să facem tot felul de aranjamente florale creative și să ne punem imaginația la încercare de fiecare dată când avem câteva flori în fața noastră. Totuși, suntem în permanență interesați de trenduri și de ceea ce fac cei care reprezintă pentru noi puncte de reper în materie de aranjamente florale, inclusiv cele pentru nunți, botezuri și alte evenimente importante.

În ceea ce privește culorile specifice nunților, trebuie să-ți spunem că, în acest an, culoarea vedetă este radiant orchid. Este o culoare veselă, vie și îndrăzneață ce poate fi folosită în felurite moduri, începând de la invitațiile pentru nuntă și până la buchetul miresei, lumânări, cocarde sau aranjamentele florale de pe mese.

Și, pentru că florile sunt specialitatea noastră, ne-am gândit să-ți prezentăm câteva modele de buchet de mireasă, de cocarde și de aranjamente ce conțin o pată de culoare radiant orchid. Trebuie să-ți mărturisim că nouă ne place tare mult această culoare pentru că oferă personalitate oricărui aranjament floral și pentru că permite imaginației noastre să zburde în cele mai nebănuite moduri.

Bujori colorați și romantici

aranjamente nunta iasi

O altă tendință a anului 2014, de data aceasta în materie de buchet al miresei, este buchetul cu flori mari. Bujorii sunt unele dintre florile ce respectă ambele trenduri: sunt flori mari, în nuanța radiant orchid. De asemenea, bujorii sunt unele dintre cele mai romantice flori care se potrivesc foarte bine, în combinație și cu alte tipuri de flori, în buchetul miresei sau în aranjamentele florale folosite pentru decorarea sălii de nuntă.

Orhidee elegantă și îndrăzneață

aranjamente nunta iasi

Din multitudinea de flori ce conțin nuanțe de radiant orchid, orhideea respectă cel mai bine această regulă. De altfel, și denumirea nuanței duce cu gândul la această floare. Orhideele sunt flori elegante și gingașe ce aduc o pată de personalitate oricărui aranjament floral sau buchet. De asemenea, orhideea este o floare ce poate fi folosită cu efect și la cocarde.

Trandafiri în nuanțe calde

aranjamente nunta iasi

Trandafirii sunt flori romantice care întotdeauna vor avea efectul scontat, dacă sunt folosiți la realizarea buchetului miresei sau la aranjamentele florale. Parfumul discret pe care îl emană, dar și culorile lor calde se completează perfect cu celelalte flori folosite.

Aranjamente florale inedite

aranjamente nunta iasi

Pe lângă buchetul miresei, lumânări, cocarde sau aranjamentele de pe mese, poți alege să-ți decorezi sala și în alte moduri, mai inedite. De exemplu, poți amenaja un loc special pentru folografii mai năstrușnice, poți să umpli cu petale de flori scările ce duc până la sala în care va avea loc petrecerea și câte și mai câte alte idei.

Pentru că nouă ne plac provocările, abia așteptăm să fim alături de tine în ziua aceea specială. În curând, îți vom oferi mai multe informații despre pachetele noastre pentru nunți, așa că te invităm să ne urmărești în continuare.

Surse foto: Pinterest