7ef608f5dc6f992364401784763e58ac

Citește întreaga poveste aici.

Timp de câteva zile mintea i-a stat la un singur lucru: ce surpriză ar putea să-i facă? Trecea în revistă toate lucrurile care știa că îi plac, dar nu găsea cea mai bună modalitate de a le aduce lângă ea, de la o distanță atât de mare.

I-ar fi dăruit un tort mare, învelit în ciocolată, dar oceanul dintre ei l-ar fi înghițit într-o clipă. I-ar fi adus un tovarăș nou care să-i însenineze zilele, un motan jucăus, însă motanii nu pot să treacă oceanul. I-ar fi umplut casa de flori, dar florile s-ar fi înecat în apa sărată, înainte să ajungă la poarta ei.

Așa că a revenit la vechiul prieten, Google-ul. Ca întotdeauna, acesta a găsit cel mai bun răspuns pentru întrebările sale, îndeptându-i mouse-ul către soluția la problemele lui și arătându-i că oceanul nu este atât de greu de trecut, așa cum își imagina el. Din câteva clickuri a ales exact ceea ce știa că îi va plăcea ei, un buchet imens de lalele colorate, care să-i însenineze ziua și să-i aducă pe chip unul dintre cele mai frumoase zâmbete văzute vreodată.

- VA URMA -

Sursa foto: left-my-heart-in-paris.tumblr.com