Citește întreaga poveste cu flori aici.

Prin ochii noștri

Este adevărat că am făurit o poveste frumoasă cu flori. Este adevărat că ne-am lăsat imaginația să zburde și cuvintele să se așeze frumos pe foaie și, în unele locuri, ne-am jucat cu poveștile văzute sau auzite de noi, pentru a crea propriul basm.

Este adevărat că am făurit o poveste frumoasă cu flori.

Ceea ce, de asemenea, este adevărat, este faptul că această poveste cu flori pleacă de la o întâmplare cât se poate de reală, ce ne-a avut și pe noi ca protagoniști. O întâmplare ce ne-a transformat în mesageri ai sentimentelor frumoase, reușind să ducem cu bine la final livrarea unui buchet de flori ce fusese comandat de peste mări și țări și aducând bucuria în ochii cuiva.

Aceasta a fost doar una dintre poveștile noastre, însă vrem să vă mărturisim că buchetele noastre de flori spun povești în fiecare zi, dezvăluind cele mai sincere bucurii. Echipa Tulip știe întotdeauna să profite de această fericire și să se încarce cu energie pozitivă. În plus, uneori ne mai alegem și cu mici semne ale recunoștinței, precum coșul cu mere pe care l-am „căpătat” la livrarea despre care v-am povestit.

Dacă și tu vrei să faci o surpriză și să aduci un zâmbet pe chipul unei persoane dragi, pașii de urmat sunt simpli: îți alegi buchetul de flori preferat, plasezi comanda și aștepți un semn de la noi, cu detalii despre livrare.

Abia așteptăm să scriem și despre povestea ta cu livrare fericită!