Acum, fie vorba între noi: clasic sau neconvențional, un buchet de flori va fi întotdeauna bine primit, mai ales dacă alegi florile ei preferate. Totuși, dacă vrei să o surprinzi și mai tare sau, dacă până acum i-ai tot dăruit flori aranjate sub formă de buchet, poate este cazul să vii cu ceva diferit, la care poate că nu se așteaptă.

În acest sens, am pregătit pentru tine câteva sugestii de modalități de prezentare a florilor mai neconvenționale și pe care nu le găsești în toate florăriile din oraș. Evident, le găsești la Tulip; că, dacă nu le-ai găsi, nu ți-am mai povesti despre ele.

Un coșuleț cu flori colorate

cosuri flori iasi

În atelierul nostru de flori avem tot felul de coșulețe în care putem aranja cu drag florile ei preferate. Îl putem face mai jucăuș sau mai elegant, în funcție de personalitatea celei care îl primește, și îl putem accesoriza cu unul dintre accesoriile noastre drăgălașe. Tot ceea ce trebuie să faci tu este să știi ce flori preferă și care sunt culorile care îi plac cel mai mult.

O cupă drăgălașă cu flori

cupa flori iasi

O altă modalitate de a-i oferi flori este sub formă de cupă. Avantajul cupelor cu flori este că sunt mici și cochete și se pot strecura foarte bine pe biroul ei care, probabil, este plin cu post-it-uri colorate, agrafe, ștampile, tot felul de hârtii și poate chiar și niște mici jucării de pluș. Cupa cu flori se va încadra perfect în acest peisaj, neocupând foarte mult spațiu și aducând pata de culoare frumos parfumată de care are ea nevoie zilnic.

O cutie vintage plină cu flori

cutii flori iasi

Cutiile noastre vintage sunt foarte apreciate. De aceea, avem tot felul de dimensiuni cu tot felul de modele, unele mai drăguțe decât altele. Dacă este o persoană romantică, îndrăgostită de filmele vechi, de gesturile tandre și de poveștile de dragoste, cu siguranță va fi impresionată dacă va primi de la tine o cutie plină cu flori. Este o modalitate inedită de a-i oferi florile ei preferate și, în plus, va putea folosi cutia și pentru a-și pune bijuteriile, scrisorile sau alte lucrușoare de-ale ei.

Un corset sexy

corset flori iasi

Nu, nu te îndemnăm să îi cumperi lenjerie intimă (deși, nu ar fi neapărat o sugestie proastă), ci să alegi un ambalaj sexy și îndrăzneț pentru florile pe care vrei să i le oferi. Avem, în acest sens, acest corset numai bun pentru un buchețel de trandafiri roșii oferit unei femei nebunatice și nonconformiste. În mod sigur va ține minte gestul tău, când va vedea ambalajul ingenios pe care l-ai ales.

Acestea sunt doar câteva dintre sugestiile noastre însă, dacă ne faci o vizită, vei mai putea găsi și altele, la fel de drăguțe, și îl vei putea alege pe cel potrivit personalității ei. Sau, dacă nu ai timp să treci pe la noi, te invităm să răsfoiești albumele foto de pe pagina noastră de Facebook (mai ales „Cutiuțe jucăușe”, „Coșuri și cupe cu flori” sau „Accesorii drăgălașe”), să alegi ce crezi că i-ar plăcea ei cel mai mult și să ne contactezi pentru a-i livra noi florile. Oricum ar fi, găsim noi o soluție!