Chiar dacă afară este din ce în ce mai mohorât, în atelierul nostru de flori a venit primăvara. Știm, abia am scos brăduțul pe care l-am împodobit cu atâta grijă înainte de Crăciun însă, judecând după numărul și tipul florilor care și-au făcut apariția pe rafturile noastre, nu putem să spunem altceva decât că primăvara își intră în drepturi la Tulip.

Lalele colorate și frumos parfumate

lalele iasi

Primele lalele din Iași au apărut mai întâi la Tulip și, în continuare, aici este locul în care se simt ca la ele acasă. În atelierul nostru de flori puteți găsi lalele colorate care înveselesc orice casă. Dacă vrei să-ți înseninezi ziua, un buchet cu lalele poate fi una dintre cele mai bune idei. Poți să-ți faci un buchet cu lalele de o singură culoare sau poți să te joci cu culorile și să alegi un buchet imens cu lalele multicolore.

Aranjamente drăgălașe cu lalele

lalele iasi

Și, dacă un buchet cu lalele este prea simplu pentru tine, avem câteva sugestii de aranjamente florale care conțin și lalele, pe lângă alte flori. Avem coșulețe cu lalele și crizanteme, cupe cu lalele și zambile și tot felul de alte aranjamente pregătite să se așeze frumos pe biroul tău.

Zambile cu iz de primăvară

zambile iasi

Încă din luna decembrie, la Tulip au înflorit zambilele. Știm că este ceva neobișnuit, însă concluzia pe care am tras-o noi a fost că le-a plăcut atât de mult în atelierul nostru de flori, încât nu au vrut să mai aștepte venirea oficială a primăverii. De asemenea, credem că au fost atât de recunoscătoare pentru grija specială de care au avut parte, încât au vrut să ne mulțumească, în felul lor.

Dacă treci zilele acestea pe la noi, vei găsi vase vintage cu bulbi de zambile, dar și aranjamente care conțin și zambile, pe lângă alte flori specifice sezonului.

Și mai avem un sfat pentru tine. S-ar putea să ți se pară că este greu să faci un aranjament drăguț din flori însă, în realitate, trebuie doar să te folosești puțin de imaginația ta.

Așa că, în momentul în care vezi că florile din buchet încep să se ofilească, nu te grăbi să arunci întregul buchet. Îndepărtează florile ofilite și adună-le pe cele rămase într-un buchețel mai mic. Pune-le într-un alt vas și ornează-l frumos cu ce ai la îndemână, cam așa ca în imaginea de mai jos. Suntem siguri că vei putea să-ți creezi singură un aranjament care să atragă privirile și care să-i facă pe ceilalți să te întrebe de unde l-ai cumpărat.

DSC_9039

Dacă mai ai nevoie de alte idei, te așteptăm cu mare drag în atelierul nostru de flori, să-ți găsești sursa de inspirație!