Da, știm că Halloween-ul este o sărbătoare importată cu care nu toată lumea este de acord, însă noi credem că putem transforma orice prilej într-un moment în care să le facem o surpriză persoanelor din viața noastră pe care le apreciem. De asemenea, știm că, de Halloween, se pune accent pe partea „înfricoșătoare” a lucrurilor, însă cine-a spus că noi trebuie să urmăm tiparele? Așa că, de Halloween, noi îți propunem să o surprinzi cu un buchet de flori!

Noi îți propunem să-i oferi flori în culorile toamnei, să fii în ton cu anotimpul, însă acest lucru nu este neapărat necesar. La urma urmei, florile îți aduc zâmbetul pe buze, indiferent dacă afară plouă, este soare sau cade zăpada. În această perioadă, în atelierul nostru de flori, găsești crizanteme de toate culorile, foarte frumos parfumate, numai bune de strâns frumos într-un buchet de flori șic și de oferit.

Pentru a fi și puțin în tema Halloween-ului, noi îți propunem și câteva modalități inedite de a-i oferi florile. De exemplu, poți să-i faci cadou un bostan plin cu fel de fel de flori, un coșuleț în culorile toamnei sau chiar flori frumos ambalate, sub formă de cutie de cadou.

flori iasi

flori iasi

flori iasi

Sau, dacă vrei să-i faci o surpriză frumoasă unei persoane căreia îi place mai mult stilul clasic, îți recomandăm un buchet cu trandafiri. Trandafirii sunt eleganți, plini de semnificații și nu se vor demoda niciodată.

flori iasi

Trebuie să știi, de asemenea, că la Tulip a poposit armata de ciupercuțe și aricioi care, alături de celelalte accesorii pentru flori, pot transforma Halloween-ul într-o zi foarte frumoasă și deloc înspăimântătoare. Mai mult chiar, poți alege una dintre figurinele noastre amuzante pe care să i-o oferi pentru a o însoți pe întreaga zi și pentru a-i aduce noroc. Pentru că dimensiunile figurinelor sunt mici, ele pot fi strecurate oriunde, inclusiv la birou, între hârtiile acelea importante pe care le ține acolo, aruncate în dezordine.

flori iasi

Și, apropo de noroc, avem o plantă norocoasă care s-ar potrivi perfect cu această zi. Lucky Bamboo este un bambus foarte drăguț și cochet care se spune că aduce noroc celui sau celei care are grijă de el. Așa că, în această zi, noi te îndemnăm să spargi toate tiparele și să o sărbătorești exact pe dos.

flori iasi

Și, pentru că știm că ești o persoană ocupată iar Halloween-ul cade într-o joi, vrem să-ți amintim că nu este necesar să vii până în florăria noastră. Poți, de exemplu, să arunci o privire prin toate fotografiile pe care le-am pus pe pagina noastră de Facebook și să-ți alegi de acolo cadoul care crezi că i-ar plăcea sau, dacă simți că ai nevoie de sugestii, poți comanda buchetele de flori direct de pe site.

După ce ai plasat comanda, noi ne vom ocupa de tot, inclusiv de livrarea florilor, oriunde în Iași. Dacă vrei, putem s-o și speriem puțin, să-și aducă aminte ce zi trebuie sărbătorită.