livrare flori

Când îți pasă de cineva suficient de mult, încerci să faci orice pentru a pune un zâmbet larg pe fața persoanei în cauză. Fie că o surprinzi cu un buchet de flori și un bilețel lăsat pe pernă dimineața, cu un mic dejun creativ sau cu două bilete dus-întors către Paris, surprizele îți pun creativitatea la încercare.

În fiecare zi în care ni se cere ajutorul pentru a face surprize plăcute întâlnim cel puțin un domn care este simpatic, în stângăcia lui, și care ne mulțumește pentru sfaturile pe care i le oferim. Acesta este motivul pentru care ne-am gândit să scriem un articol despre gesturile mărunte care pot face și cât o mie de flori.

Oferă-i un buchet de flori dimineața, înainte de a pleca la serviciu

Să știi că echipa Tulip este cât se poate de matinală, mai ales că înțelege foarte bine pașii unei surprize reușite. Așa că o să primim cu bucurie provocarea ta de a livra un buchet de flori la prima oră a dimineții, atunci când abia și-a terminat de savurat cafeaua și se pregătește să se urce pe tocuri, pentru a începe încă o zi plină.

Surprinde-o cu un buchet de flori strecurat printre hârtiile de pe birou

Știi și tu cât este de ocupată și cât de mult și-ar dori să ia o pauză, să zâmbească și să se bucure de natură; chiar și de un colțișor din ea. Cum ar fi ca, la capătul unui munte de hârtii, să găsească câteva flori colorate și vesele? În mod cert i-ar așterne un zâmbet mare pe chip!

Echipa noastră face livrări oriunde în oraș, chiar și la serviciu!

Așteapt-o cu un buchet de trandafiri parfumați

Știi cât de mult și-ar dori să lase toate taskurile la serviciu, imediat ce a închis ușa biroului. Oferă-i ocazia să uite de job și să sară de bucurie ca un copil cu un gest simplu; nu este nevoie să o duci la Paris (desigur, nu te împiedicăm să-i faci și această surpriză), dar poți să-i oferi cel mai frumos buchet de trandafiri.

Pentru toate surprizele propuse mai sus noi îți vom fi cei mai fideli aliați. Vom complota împreună cu tine, vom păstra secretul și vom livra florile exact la momentul potrivit, pentru ca surpriza să fie perfectă. Tot ceea ce trebuie să faci tu este să ne contactezi!