flori iasi

Acesta nu este un articol în care o să vă oferim argumente științifice și nici n-o să vă prezentăm rezultatul a ani îndelungați de studiu al florilor. Este un articol în care niște oameni entuziasmați care își petrec o bună bucată din zi între flori vă prezintă credința lor că aceste plăntuțe mici și colorate au o putere foarte mare asupra noastră.

Atunci când ești înconjurat de flori, este imposibil ca o emoție negativă să persiste întreaga zi. Parfumul, culorile și energia florilor îți schimbă imediat starea de spirit și parcă nici una dintre grijile pe care le aveai înainte să intri în florărie nu mai pare atât de mare și de importantă. Orice balaur se transformă într-un șoricel în preajma acestor minunății cu petale.

Atunci când ai flori în preajmă, creativitatea îți este solicitată la maximum iar ideile despre cum ai putea să le aranjezi îți mențin imaginația activată în permanență. În aceste condiții, sunt mari șanse ca mintea să-ți fie ocupată cu idei crețe și pozitive și să uiți de gândurile mai puțin roz.

Atunci când simți parfumul florilor de primăvară, îți este mult mai clar că va ieși soarele, că va lumina frumos, că îți va încălzi pielea și că zilele acelea friguroase, scurte și întunecate s-au dus. Când ai flori, în preajmă nu ai cum să te gândești cu tristețe sau frustrare la vremea de afară, indiferent cum este ea.

Când te joci cu florile și printre flori, senzația că trăiești într-o lume minunată este mult mai puternică. De aceea, credem foarte tare că florile-ți fac viața mai frumoasă.

Și nu este necesar să stai toată ziua într-un atelier de flori, așa cum facem noi. Este suficient să ai lângă tine una dintre aceste minunății cu petale colorate, să-i simți mirosul și să o lași să-ți încălzească privirea. Noi îți propunem să încerci și să ne spui dacă a funcționat.