Da, știm, februarie este una dintre cele mai dificile luni pentru domni. Și parcă nici un martie nu se îmbunătățește situația. Unde mai pui că unele femei ar dori să primească flori și de Paște :). Totuși, domnii care au trecut zilele acestea pe la noi, ne-au mărturisit că le face mare plăcere să privească bucuria de pe chipul persoanelor dragi din viața lor și că s-ar duce în fiecare seară acasă cu flori, dacă ar ști că vor primi aceeași privire caldă. Da, ne place de clienții noștri!

În același ton cu articolele despre flori care au apărut pe acest blog în preajma zilelor importante, ne-am gândit să-ți mai facem cunoștință cu câteva dintre florile, buchetele și aranjamentele noastre pentru a te inspira în alegerea pe care ai putea să o faci pe 24 februarie. Pentru cei care nu știu, pe 24 februarie sărbătorim Dragobetele, adică echivalentul românesc al Valentine's Day.

Un buchet imens de trandafiri roz

trandafiri iasi

Trandafirii sunt cele mai căutate flori, mai ales în această perioadă. Fie că aleg un singur trandafir, un buchet cu trei trandafiri, un buchet mixt în care se strecoară și un trandafir sau un buchet uriaș de trandafiri, domnii preferă să aleagă aceste flori. Și, pentru că nu am primit nici o plângere din partea doamnelor care au primit florile, tindem să credem că destinatarul este mulțumit de alegerea făcută.

Zilele acestea, în atelierul nostru de flori au apărut trandafiri proaspeți, de un roz aprins, numai buni de pus imaginația la încercare și de creat cele mai frumoase buchete.

Aranjament deosebit cu trandafiri

flori iasi

Pentru cei care vor să ofere un cadou puțin mai original, am pregătit câteva aranjamente cu trandafiri așezați frumos în cutii vintage. Cutiile au un mare efect asupra clientelor noastre și au și avantajul că pot fi transformate în recipiente pentru bijuterii, atunci când florile se ofilesc.

Special pentru cutiuțele noastre, am pregătit câteva flori care s-ar potrivi perfect și care ar aduce o pată de culoare pe birou, pe noptieră sau chiar pe pervaz.

Coșuleț cu crizanteme

flori iasi

Dacă nu vrei să alegi clasicii trandafiri, mai avem și alte sugestii pentru tine. De pildă, îți propunem câteva crizanteme colorate, așezate împreună cu câteva fire de verdeață într-un coșuleț vesel. Este un aranjament de efect ce va fi primit cu bucurie.

Un buchet cu frezii parfumate

frezii iasi

Freziile sunt florile care vestesc primăvara. Datorită parfumului lor deosebit, au capacitatea de a ridica moralul și de a te face să te bucuri de viață. De aceea, credem că un buchet de frezii în această zi va fi primit cu brațele deschise.

În atelierul nostru de flori avem frezii de toate culorile pe care le putem pune la un loc într-un frumos buchet sau le putem folosi pentru a face un aranjament floral creativ.

Așa cum ți-am mai spus și în alte articole, îți amintim și acum că echipa noastră face și livrări oriunde în Iași. Așadar, dacă vrei să-i faci o surpriză deosebită de Dragobete, te așteptăm pe la noi sau așteptăm să ne contactezi telefonic. Tu ne spui cui vrei să-i oferi buchetul de flori iar noi ne ocupăm de restul.