flori iasi

Fiecare dintre noi trebuie să evolueze. Așa s-a întâmplat anul trecut, în luna iunie, atunci când, dintr-un simplu shop online, am decis să ne transformăm în atelier de flori cu un sediu fizic iar așa s-a întâmplat și acum, când am ajuns la concluzia că avem nevoie de un spațiu mai altfel.

După analize îndelungate, după ce am ascultat feedback-ul clienților noștri și după ce am finalizat perioada de cercetări, am decis să ne amenajăm un nou atelier de flori, într-un alt spațiu din orașul Iași. Așa se face că, începând cu data de 1 august, ne găsești pe str. Canta nr. 11, bl. 454, sc. B, parter. Ca și punct de reper, este cam la 500 m de intersecția Moara de Foc.

flori iasi

Este un spațiu luminos și primitor, mai mare și mai aerisit, unde florile noastre se pot dezvolta în voie, unde avem loc să confecționăm cele mai drăguțe aranjamente florale, cele mai frumoase coșulețe cu flori, cele mai romantice lumânări de nuntă sau de botez.

Dacă treci prin fața atelierului nostru de flori, în mod sigur îți vor atrage atenția perdeluțele noastre crem și florile colorate care îți zâmbesc frumos din geam. Și, dacă mai faci câțiva pași și îți faci curaj să urci treptele, vei vedea și semnul care spune „Welcome”. Căci exact așa este: la noi este binevenit oricine apreciază lucrurile simple și frumoase.

flori iasi

Te vor întâmpina aceleași buchete de flori realizate cu aceeași pasiune și drag de frumos. Și, ceea ce este foarte important, exact în fața florăriei noastre avem o parcare liberă, aspect ce ne-a fost semnalizat în nenumărate rânduri atunci când ne desfășuram activitatea în vechiul sediu.

flori iasi

 

flori iasi

Desigur, dacă nu ai timp să treci pe la noi, ne-am păstrat și opțiunea de a comanda flori online. Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi buchetul pe care ți-l dorești și să ne contactezi.

Așadar, te așteptăm în noul nostru atelier de flori, să te bucuri împreună cu noi de noul spațiu și – de ce nu – să ne dai și câteva idei de amenajare pe care ți-ar plăcea să le vezi puse în practică!