Trandafiri - Trandafiri in flacari

Așa cum știți deja, în afară de atelierul nostru de flori de pe Bd. Ștefan cel Mare nr. 67, unde sunteți oricând bineveniți să ne vizitați, buchetele noastre de flori mai pot fi admirate și în magazinul online unde puteți face oricând comenzi iar echipa Tulip se va strădui să le ducă la destinație conform dorințelor voastre, pentru a livra cele mai frumoase surprize.

Din seria „Povești cu livrări fericite”, astăzi vrem să împărtășim cu voi o altă întâmplare cu flori colorate pe care am trăit-o săptămâna trecută. Am fost contactați de o domnișoară ce a vrut să îi facă o surpriză plăcută unei doamne care, acum ceva timp, i-a influențat traiectoria profesională, fără să-și dea seama că sfatul oferit, în acel moment, va avea un impact atât de mare asupra vieții sale.

Expeditoarea noastră a ales un buchet cu trandafiri colorați, motivând că acesta se aseamănă foarte bine cu personalitatea doamnei ce avea să fie surprinsă. Noi am avut grijă să punem cu drag în buchet cele mai proaspete flori, alături de gândurile bune ale complicei noastre. Aceasta a petrecut ceva timp gândindu-se la mesajul pe care să îl scrie pe cardul ca însoțește buchetul deoarece ar fi vrut să rămână anonimă dar, totuși, să reușească să îi transmită doamnei toată aprecierea pe care aceasta o merita.

A decis să scrie un mesaj emoționant în care să facă referire la momentul în care traiectoria profesională i-a fost schimbată, însă a preferat să nu se semneze sperând, totuși, că destinatara își va aminti de acel moment.

Trebuie să recunoaștem că rolul nostru a fost destul de dificil. Însă, așa cum ni se întâmplă de fiecare dată când avem o misiune atât de frumoasă, ne-am dat toată silința și ne-am folosit toate resursele pentru a afla care este programul doamnei ce avea să primească buchetul nostru de flori, când este momentul potrivit să i-l oferim, precum și care este cea mai bună tehnică de a-l oferi, fără să divulgăm numele expeditorului.

Nu știm dacă doamna și-a dat seama cine îi trimite buchetul de flori, însă știm că s-a bucurat sincer la vederea acestuia. Chipul i s-a luminat imediat și un zâmbet larg i-a apărut pe buze. Am lăsat-o analizând cardul cu mesajul de mulțumire și, probabil, încercând să deslușească misterul expeditorului sau măcar să-și aducă aminte de momentul ce era menționat în mesaj.

Echipa Tulip a bifat încă o livrare reușită, așa că ne-am întors fericiți în atelierul nostru de flori, așteptând următoarea provocare. Dacă și tu vrei să fii protagonistul unei astfel de povești, noi te asigurăm că suntem complicii perfecți. Pe lângă faptul că ne vom strădui ca surpriza ta să fie pusă în aplicare exact așa cum îți dorești, să știi că îți putem da și câteva sfaturi prețioase, din experiența noastră, despre cum poți să faci măcar o persoană fericită.

Tot ceea ce trebuie tu să faci este să vii în atelierul nostru sau, și mai simplu, să îți alegi un buchet de flori direct de pe site, să plasezi comanda și să iei legătura cu noi!