În această perioadă, în atelierul nostru de flori este mare veselie. Desigur, această veselie este permanentă la Tulip, însă acum, în apropierea Crăciunului, parcă suntem din ce în ce mai motivați să confecționăm cu drag tot felul de decorațiuni și de lucrușoare pe care să le pui la tine în casă, sub brad, pe masa de Crăciun, pe ușă și oriunde crezi că ar sta bine și ar aduce un zâmbet pe față; ție și celor care îți vor intra în casă.

Dacă nu ai mai trecut pe la noi de ceva vreme, te invităm să ne faci o vizită. Pentru a te convinge, o să-ți povestim puțin despre câteva decorațiuni de Crăciun pe care le găsești la Tulip.

Decorațiune cu om de zăpadă pentru mese vesele

decoratiuni craciun iasi

Această decorațiune de Crăciun este perfectă pentru mesele vesele, cu oameni dragi și gălăgioși, cu râsete, glume, voie bună și mâncăruri delicioase. Trebuie să vă mărturisim că omul de zăpadă este preferatul nostru, mai ales datorită zâmbetului său ghiduș și în permanență pus pe șotii. Deci, neapărat trebuie să fie și copii la masa pe care va fi pusă această decorațiune.

Decorațiune cu Crăciunițe pentru mese cochete

decoratiuni craciun iasi

O decorațiune de Crăciun micuță, dar foarte elegantă și vioaie. Aduce o pată de culoare cochetă pe mesele aranjate cu mult bun gust, pe care ați așezat biscuiții pentru Moș Crăciun și prăjiturelele pentru colindători.

Coroniță pentru decorarea ușii

decoratiuni craciun iasi

Sunt ceva ani de când tradiția americană de a așeza pe ușă o decorațiune în formă de coroniță a ajuns și la noi. La Tulip, găsești mai multe modele de astfel de coronițe: cu câteva globuri vioaie, cu panglici dantelate sau cât mai simple, după gustul fiecăruia. Și să te învățăm un mic secret: nu este necesar să bați cuie în ușă sau să folosești alte trucuri de acest tip; poți lega două coronițe una de alta, cu o ață fină și puțin mai lungă și, astfel, îți vei decora ambele fețe ale ușii.

Cea mai frumoasă decorațiune de pe fața Pământului

decoratiuni craciun iasi

Nu este chiar o decorațiune, dar am vrut neapărat să vă prezentăm această cutie vintage, cu un model de Crăciun realizat prin tehnica șervețelului, ce imită foarte bine o vedere numai bună de trimis Moșului. Poate fi folosită ca și cutie pentru cadoul de sub brad sau puteți pune în ea câteva flori în culori de sezon și să o folosiți ca decorațiune. Oricare ați alege să-i fie întrebuințarea, suntem siguri că va ieși ceva tare drăguț și va fi admirată de mulți musafiri.

Mini-felicitări de Crăciun

felicitari craciun handmade

Dacă vrei să oferi un buchet de flori în această perioadă, noi îți sugerăm să-i atașezi și o urare scurtă, dar drăguță. Pentru asta, avem mini-felicitări, în ton cu Crăciunul. Sunt micuțe și cochete, simple, dar de efect și pot fi prinse ușor de buchetul de flori, de ghiveci sau chiar de cutia pentru cadou.

Trebuie să știi că aceste decorațiuni de Crăciun stau foarte puțin timp pe rafturile atelierului nostru de flori. S-ar putea chiar ca, în timp ce tu citești acest articol, unele dintre drăgălășeniile prezentate mai sus să fie luate acasă de altcineva. Totuși, nu-ți fă griji: în această perioadă inspirația nu ne lipsește, deci nu ducem lipsă nici de decorațiuni de Crăciun.