Lalele - Multe lalele

Există câteva activități „standard” pe care majoritatea dintre noi le facem înainte de sărbătorile principale: febra curățeniei care se finalizează cu frecarea frenetică a geamurilor, spălarea energică a podelelor sau lustruirea conștiincioasă a mobilei, precum și febra gătitului fără încetare care se finalizează cu: porci și miei tăiați, maraton de frământat aluat, precum și câteva kilograme în plus, pe ici-pe colo, în zonele importante ale corpului.

Desigur, dacă aceste activități sunt încetățenite în stilul nostru de viață, este dificil pentru cineva din exterior să ni le elimine din sistem. Nici noi nu ne propunem acest lucru.

În schimb, am îndrăzni să venim cu o provocare: cum ar fi ca, pe lângă aceste activități „standard”, să mai adăugați puțină culoare și voioșie în casa voastră? Noi vă provocăm să vă umpleți casa de flori! Să așezați frumos, pe mobila bine lustruită, pe podelele sclipitoare și chiar și în bucătăria intens utilizată câte o vază imensă cu flori colorate.

Garantăm noi că munca voastră va fi mult mai plăcută și mai plină de veselie. Și, dacă aveți nevoie de puțină inspirație în alegerea florilor, noi vă recomandăm un buchet cu lalele colorate, câteva frezii frumos parfumate și chiar și niște trandafiri cu pasiune.

Ia să vedem: acceptați provocarea?