flori iasi

Atunci când vine vorba de gesturi romantice, bărbații au două variante: fie devin inventivi, se documentează despre cele mai reușite romantisme ale celor care deja au trecut prin marea încercare și încearcă tot felul de „trucuri” noi, fie rămân în zona lor de confort și repetă același gest pe care l-au mai făcut și de care sunt siguri că a funcționat: un buchet de flori pe biroul ei atunci când ea se așteaptă cel mai puțin, o plimbare lungă în parc la final de zi sau bilete la filmul ei preferat, oricât de lacrimogen ar fi acesta.

Există o categorie a gesturilor romantice care sunt ocolite de bărbați. Printre acestea, se află și cele care implică gătitul, mai ales în cazul celor care nu obișnuiesc să gătească și o lasă pe ea să se îndeletnicească cu acest lucru. Prin urmare, dacă în cuplul vostru ea este cea care gătește și, mai ales, dacă dorești să o surprinzi cu adevărat, noi te provocăm să îi gătești!

Desigur, dacă te simți curajos și inspirat, poți alege o rețetă sofisticată ce, în mod sigur, o va impresiona. Află care îi sunt preferințele culinare sau ce și-a dorit dintotdeauna ce guste, dar nu a avut ocazia, decorează frumos masa și surprinde-o plăcut. Poți merge mai departe cu surpriza și îi poți găti mâncarea specifică unei țări în care și-a dorit întotdeauna să ajungă. Adu țara mai aproape de ea prin savoarea preparatelor gătite.

Dacă, în schimb, evaluându-ți abilitățile de bucătar, vei ajunge la concluzia că nu este indicat să te aventurezi, jucându-te cu ingrediente și alte elemente ce ar putea să dăuneze sănătății tale, a persoanei de lângă tine sau integrității pereților, te sfătuim să alegi o cale mai sigură, cu care sunt șanse mult mai mici să dai greș. De exemplu, poți găti spaghetti. În mod sigur, vei găsi o rețetă delicioasă, ușor de preparat și care să nu implice folosirea cuptorului sau a ustensilelor ce nu îți sunt familiare.

În final, dacă vrei ca surpriza să fie perfectă și să nu fii evaluat strict în baza așezatului șervețelelor pe masă ori a cantității de sare și piper adăugată în mâncare, te sfătuim să-i oferi și un buchet de flori. Cu siguranță, florile o vor surprinde în mod plăcut și, în același timp, vor avea rolul important de a mai salva din situație, în cazul în care această devine gravă.

Probabil te gândești că, la fel ca și ziua ei, și ziua ta are același număr de ore. Prin urmare, nu ai la dispoziție timp suficient pentru a face cumpărăturile necesare, a găti mâncarea perfectă, a decora frumos masa și a alege și buchetul de flori care să-i facă ochii să sclipească. Este normal să nu le poți face pe toate. În plus, nu este necesar să te stresezi inutil cu lucruri care pot fi făcute de alții. De aceea, te sfătuim să comanzi flori de la Tulip! Intră pe site-ul nostru, alege buchetul de flori preferat, spune-ne ce mesaj dorești să apară pe cardul personalizat iar noi îți aducem florile direct acasă.

Distracție plăcută!