Man-brings-flowers

Este cea mai frumoasă femeie din lume. În diminețile în care îi vezi părul ciufulit și ochii somnoroși știi cu certitudine că ziua ta nu poate fi altfel decât minunată. De fiecare dată când o privești, te simți norocos pentru zâmbetul pe care ți-l pune pe față. Ai vrea să îi mulțumești în fiecare zi, dar îți este greu să alegi cuvintele potrivite.

Noi îți propunem să îi faci o surpriză; una colorată și parfumată ce sigur o va bucura. Pentru ca totul să iasă perfect, te sfătuim să urmezi câțiva pași simpli:

1. Asigură-te că nu este alergică la flori

Poți face acest lucru fie întrebând-o direct, fie încercând ceva mai subtil. De exemplu, ai putea să îi propui să jucați un joc de cunoaștere reciprocă iar una dintre întrebări să fie despre polen, parfum și alte elemente care să îți ofere ție suficiente informații.

2. Află ce culori îi plac

Asta înseamnă că, pentru o perioadă de timp, fie va trebui să fii atent la culorile pe care le alege pentru hainele ei, fie să o asculți vorbind despre nuanțe despre care nu ai auzit niciodată (ciclam, verde smarald, mint, piersică etc.). Oricare variantă ai alege, asigură-te că știi cum arată culorile ei preferate.

3. Află care sunt florile ei preferate

De regulă, femeile sunt nehotărâte, așa că le este destul de greu să aleagă o singură floare. În acest caz, ar fi mai simplu dacă ai afla care sunt florile care nu îi plac.

4. Ia legătura cu noi

În baza informațiilor de mai sus, noi vom ști să îți facem anumite sugestii pentru ca surpriza să aibă efectul pe care ți-l dorești.

5. Scrie-i ceea ce simți

Suntem siguri că îi va plăcea să îți vadă sentimentele așternute pe hârtie, alături de surpriza parfumată. Nu este nevoie să îi scrii un roman sau să folosești cuvinte siropoase. Scrie ceea ce simți, în propriul stil. O să vezi că va păstra bilețelul de la tine, chiar și după ce florile se ofilesc.

6. Savurează bucuria din ochii ei

Sursa foto: sonomachristianhome.com