crizanteme iasi

Dacă tot am dat startul reducerilor prin campania noastră de Green Friday, ne-am gândit să vă aducem în atenție programul nostru de fidelizare despre care, deși l-am implementat acum ceva timp, nu v-am spus prea multe.

Programul se adresează tuturor celor care aleg să comande flori online, de pe site-ul nostru. Probabil cei care au deja cont pe site-ul atelierului nostru de flori, au observat că, pe pagina fiecărui buchet de flori în parte, undeva în partea din dreapta, apare o floricică. În cazul în care nu v-ați dat seama deja, floricica este simbolul programului nostru de fidelizare care vă va aduce reduceri pe viață la Tulip.

Client Crin

Ce trebuie să faci pentru a avea reduceri pe viață la flori

Tot ce trebuie tu să faci este să-ți creezi un cont pe site-ul nostru pe care să-l folosești, mai apoi, pentru a comanda flori (pentru tine sau pentru a le face cadou unei persoane dragi). În momentul în care totalul comenziilor tale va atinge un anumit prag, te vei încadra în una dintre categoriile Iris, Lalea sau Cală și vei primi reduceri pe viață în magazinul nostru online, indiferent de valoarea următoarelor comenzi.

Clienții Crin

Clienții Crin sunt cei care își fac pentru prima oară cont pe site-ul nostru și care încă nu au atins pragurile de cumpărături. Practic, atunci când îți faci pentru prima oară cont la noi, vei deveni client Crin. Pentru moment, nu vei beneficia de nici un discount, învă vei avea un nume taaare drăguț :).

Clienții Iris (-5%)

În momentul în care comenzile tale însumează 350 lei, devii client Iris 5%. Asta înseamnă că, începând din acest moment, orice comandă vei face pe site-ul Tulip va beneficia de un discount de 5%.

Clienții Lalea (-10%)

Următorul prag, după ce cel de Client Iris a fost atins, este cel de 750 lei. Atunci când comenzile tale pe site-ul nostru însumează 750 lei, vei deveni automat client Lalea și vei avea reduceri de 10% la toate comenzile pe care le faci, începând cu acel moment.

Clienții Cală (-15%)

Atunci când totalul comenzilor tale ajunge la 1550 lei, înseamnă că ai atins pragul maxim de reduceri pe viață. Fiecare comandă plasată de tine va avea o reducere de 15% pentru totdeauna iar numele tău va fi Client Cală.

Pretty awesome, nu-i așa?

Ce mai trebuie să știi

Programul de fidelizare a început în data de 01.11.2013 și se aplică tuturor comenzilor, începând cu această dată. Deci, chiar dacă nu ai știut de programul nostru, s-ar putea să fii surprins să afli că deja te apropii de primul prag.

Programul nostru este dedicat exclusiv persoanelor fizice. Discountul nu se aplică pentru plantele la ghiveci sau florile la fir care, în momentul plasării comenzii, se află deja la reducere sau fac obiectul unei alte promoții.

Acestea fiind spuse, te invităm să ne răsfoiești magazinul online și să-ți alegi „bunătățile” preferate!