În cazul în care nu ne-ai mai vizitat de mult în atelierul nostru de flori, ne-am gândit să-ți oferim câteva impulsuri.

Pentru că, în această perioadă, toate vitrinele magazinelor sunt ornate cu literele magice care, împreună, formează sintagma fantastică „Summer Sales”, nici noi, iubitorii de flori de la Tulip, nu ne lăsăm mai prejos. Așadar, în această perioadă, dacă ne vei vizita în florăria noastră de pe Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 67, vei avea parte de cel puțin o surpriză la vederea bonului de casă.

Happy Flower Hour

reduceri flori iasi

Este varianta colorată și parfumată a plictisitorului și uzatului „Happy Hour” și te invită în atelierul nostru în fiecare zi, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 09:00-12:00. Dacă ne vei trece pragul în cursul dimineții, buchetul de flori pe care îl vei alege va avea o reducere de 20%.

Deci, dacă în una dintre aceste dimineți te trezești cu gândul de a bucura pe cineva sau, pur și simplu, de a-ți colora un colț din casă, te sfătuim să treci pe la noi până în ora 12:00. S-ar putea să pleci cu mai multe flori decât ți-ai planificat, dar la un preț mult mai bun.

Buchetul zilei

Reduceri flori iasi

În fiecare zi, la prima oră a dimineții, pregătim un buchet cu flori proaspete și îi alegem un preț special. Florile din buchetul zilei sunt diferite în fiecare zi iar buchetul va fi de fiecare dată unul foarte drăgălaș, pe care să-ți fie mai mare dragul să-l iei acasă.

Pentru că noi suntem foarte creativi și spontani, nu am putea să-ți spunem de luni care vor fi buchetele zilei pentru săptămâna în curs, așa că singura soluție este să treci pe la noi și să te lași surprins. Sau să ne întrebi pe pagina noastră de Facebook.

Buchetul zilei ales are o reducere de 15% iar prețul său variază, în funcție de florile ce îl alcătuiesc și, implicit, de valoarea sa inițială.

Reducere cu ocazia aniversării voastre

Reduceri flori iasi

Se apropie aniversarea voastră? Treci pe la Tulip, alege-ți buchetul de flori care îți place mai mult iar noi îți oferim o reducere de 20%. De asemenea, dacă ești în pană de idei sau ești cuprins de frumusețea florilor noastre și nu poți să te hotărăști, noi îți putem oferi și câteva sugestii care să-ți facă alegerea mai ușoară.

Trebuie să precizăm că zilnic, în atelierul nostru de flori, intră câțiva domni care au nevoie de îndrumare și, până acum, sfaturile noastre nu au dat greș. Așa că te poți baza liniștit pe noi!

Oferte speciale pentru evenimentele importante din viața ta

Reduceri flori iasi

La Tulip, ne ocupăm și de aranjamente pentru nunți, botezi, aniversări și alte petreceri pentru a sărbători un eveniment special din viața cuiva. Poți să apelezi cu încredere la noi; cei care au făcut-o deja au fost foarte mulțumiți și au început să ne recomande cu mare căldură și altora. Și, dacă ne vei contacta din timp, vei primi și o ofertă personalizată, cu prețuri speciale pentru evenimentul tău.

Acum că te-am pus în temă cu ofertele noastre, credem că nu mai ai nici o scuză pentru a nu te înconjura de flori. Te așteptăm pe la noi sau te invităm să ne vizitezi și magazinul online, în cazul în care programul nu-ți permite să te deplasezi prin oraș.