Paștele este una dintre sărbătorile noastre preferate. Pentru că, pe lângă semnificația pe care o are, se sărbătorește într-o perioadă în care înfloresc cele mai multe flori. Zambile, frezii, lalele, narcise – toate aceste flori parfumate de primăvară apar în această perioadă pentru a ne face zilele mult mai frumoase.

Săptămâna aceasta suntem tare creativi. Vedem aranjamente florale în orice ne iese în cale și ne entuziasmăm atunci când vedem chiar și cele mai mici cutiuțe nefolosite, cele mai îngălbenite pagini de ziar și cele mai colorate bucăți de hârtie. Și mai avem și norocul de a lucra împreună cu Mihaela de la Atelier Vivace.

V-am mai spus că în lumea noastră ajung cele mai frumoase persoane?

Astăzi ne-am gândit să vă prezentăm ultimele noastre aranjamente florale realizate special pentru Paște. Am luat de la Vivace câteva coșulețe colorate și ornate frumos, în ton cu această sărbătoare, și am pus în ele flori parfumate de primăvară.

Au ieșit câteva minunății, numai bune de pus pe masa de Paște.

Coșuleț cu iepuraș năstrușnic

flori iasi

 

Trebuie să recunoaștem că acest aranjament floral este preferatul nostru. Ne place pentru că este plin cu frezii parfumate și pentru că adună, într-un spațiu atât de mic, câteva simboluri ale Paștelui. Însă, în special, ne place pentru că are o codiță de iepuraș năstrușnic.

Coșuleț cu ou colorat și buburuză

flori iasi

Coșuleț în culori puternice, din carton colorat. Este plin cu crini eleganți, asortați de frezii parfumate, alături de un ou frumos ornat, simbol al Paștelui. Evident, buburuza nu avea cum să lipsească din acest aranjament floral.

Coșuleț cu crini

flori iasi

Încă un coșuleț cu crini, de data aceasta puțin mai mare și mai elegant. Abia așteaptă să-ți orneze masa de Paște și să le bucure privirile musafirilor tăi.

Cutiuță elegantă de Paște

flori iasi

Dacă ai o masă mai mare și mai mulți invitați, îți recomandăm să iei mai multe aranjamente. De exemplu, poți lua unul dintre coșulețe, combinat cu două cutiuțe cu flori. Sunt vesele și parfumate și fac o echipă tare frumoasă împreună cu celelalte aranjamente de Paște.

Te invităm în atelierul nostru de flori, să-ți alegi coșulețul preferat. Avem mai multe tipuri de flori și de mai multe culori și suntem siguri că o să găsești ceva care să se potrivească pe masa ta de Paște.

Atunci când îți planifici să vii la noi, să iei în considerare și faptul că programul nostru va fi puțin modificat, așa cum vei vedea mai jos. Deci, dacă vrei să ai flori proaspete în casă, te așteptăm la Tulip până sâmbătă, la ora 14:00.

flori iasi

Acestea fiind spuse, noi îți dorim să ai parte de un Paște minunat, alături de oamenii care te iubesc, să ai zile însorite de care să te bucuri din plin și să-ți porți mereu zâmbetul pe buze.