Atunci când ne gândim la flori, ne vin în minte tot felul de atribute ale acestora; că sunt parfumate, colorate, vesele și optimiste și câte și mai câte alte lucruri frumoase. Tindem să credem că florile trebuie să fie cât mai colorate pentru a ne înveseli casa și pentru a ne aduce zâmbetul pe buze. Totuși, există un farmec aparte pe care numai florile albe îl pot avea.

În simplitatea și eleganța lor, emană o energie așa de bună, încât este imposibil să nu te îndrăgostești de ele. În atelierul nostru, avem multe flori albe pe care ne place să le folosim pentru a realiza tot felul de buchete sau aranjamente florale deosebite. Astăzi îți facem cunoștință cu câteva dintre ele.

Un buchet imens de trandafiri albi pentru cineva deosebit din viața ta

trandafiri iasi

Trandafirii sunt flori care nu se vor demoda niciodată. Cu petalele lor catifelate, cu parfumul lor îmbietor, au puterea de aduce sclipiri de fericire în ochii celei care îi primește. Trandafirii albi sunt eleganți și exprimă ideea de iubire sinceră.

Sunt atât de frumoși, încât ei singuri sunt de ajuns pentru a face ziua unei persoane mult mai frumoasă. Uneori, nici măcar nu este nevoie de un ambalaj sofisticat sau alte flori care să îi scoată în evidență.

Azalee albe pentru un pervaz vesel

azalee iasi

Ce poate fi mai frumos decât să-ți savurezi cafeaua de dimineață admirând azaleele înflorite de pe pervaz? Să deschizi geamul și să simți răcoarea dimineții, să miroase a cafea în toată casa și azaleele să-ți zâmbească frumos.

Azaleele sunt destul de ușor de îngrijit, dacă respecți câteva principii esențiale, și sunt extraordinar de frumoase. Ele sunt de mai multe culori, însă cele albe sunt preferatele noastre. Sunt atât de vesele și de proaspete, încât nu poți să nu pleci optimistă spre birou, după ce ai petrecut câteva momente admirându-le.

Ordihee albă elegantă

orhidee iasi

Orhideea este renumită pentru gingășia și postura sa elegantă. La fel ca și azaleea, este destul de ușor de îngrijit și îți oferă un spectacol deosebit atunci când înflorește. Orhideea albă are și câteva pete de culoare roz, ceea ce o face să fie o floare deosebit de frumoasă.

Ai auzit de Ranunculus?

flori iasi

Ranunculus este o floare bogată ce seamănă puțin cu bujorul. Este foarte îndrăgită de cei care ne trec pragul și se potrivește foarte bine și în buchetul miresei. Este de mai multe culori, dar cele de culoare albă au un farmec aparte. Poți face aranjamente și buchete foarte frumoase folosind această floare ce are și un aer vintage și misterios.

La Tulip găsești tot felul de flori de culoare albă, atât în buchete, cât și în ghivece. Și, dacă îți plac petele de culoare, să știi că avem și flori cât se poate de colorate. Te așteptăm pe la noi, să alegi ceea ce ți se potrivește!