Unul dintre lucrurile pe care noi îl facem cu mare drag este să ne punem toată creativitatea în mișcare și să realizăm cele mai drăguțe aranjamente cu flori pentru lumânări de botez sau lumânări de nuntă.

buchete nunta iasi

Spre deosebire de aranjamentele pentru lumânările de nuntă, cele de botez trebuie să transmită și o anumită candoare și gingășie, dar și să exprime personalitatea bebelușului. De aceea, este foarte important ce flori alegem pentru aranjament, forma acestuia sa, dar și ce alte accesorii putem să mai adăugăm.

Flori în culori deschise pentru lumânări de botez de efect

lumanari nunta iasi

Se știe că albul este culoarea care exprimă cel mai bine puritatea și prospețimea, așa că îți recomandăm să strecori și niște flori albe în aranjamentul pentru lumânarea de botez. Pentru a oferi o notă colorată și vioaie, nouă ne place să îmbinăm florile albe cu alte flori de culori deschise, precum rozul sau cremul.

Pentru acest tip de aranjament trandafirii albi sau roz sunt perfecți. La fel și gerberele sau alstroemeria de culori mai puțin puternice.

Flori colorate pentru lumânări de botez cu personalitate

lumanari botez iasi

Botezul unui copil este motiv de bucurie și de culoare iar întreaga petrecere, începând de la invitații și până la aranjamentele de flori de pe mese, ar trebui să reflecte acest lucru. Acesta este motivul pentru care încurajăm folosirea de culori în combinații cât mai îndrăznețe.

Pentru acest tip de aranjament, recomandăm gerberele, trandafirii puternic colorați sau orhideele în culori vii.

Flori cu nuanțe mov și albăstrui pentru băieței

lumanari botez iasi

De regulă, în aranjamentele florale folosite la botezul unui bebeluș băiețel, se folosesc flori în nuanțe mov sau albăstrui. Pentru o pată de culoare, aceste nuanțe pot fi îmbinate cu câteva flori de culoare albă sau crem.

Potrivite pentru aceste lumânări sunt orhideele mov, freziile sau crizantemele în nuanțe apropiate.

Accesorii creative pentru lumânări de botez

Pentru că este vorba despre lumânări de botez, ne permitem să fim foarte jucăuși, asemeni unui copil nou născut. Din acest motiv, ne place să dăm o notă de personalitate lumânărilor, folosind tot felul de accesorii creative: ursuleți mici de pluș, fluturași multicolori, buburuze vesele și câte și mai câte accesorii care vin să înveselească petrecerea de după botez.

La Tulip, găsești o multitudine de flori din care le poți alege pe cele ce vor împodobi atât lumânările de botez, cât și mesele de la petrecere. Dar, mult mai important este că, la Tulip, vei găsi o sumedenie de idei creative și năstrușnice care să facă transforme botezul copilului tău într-un eveniment de neuitat.

Te invităm să ne contactezi sau să treci pe la noi pentru a ne cunoaște și pentru a alege împreună florile potrivite pentru evenimentul tău. Ne găsești pe Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 67.