Știm că cele mai multe nunți sunt în perioada verii, însă pe noi ne-au inspirat tare mult fotografiile pe care le-am primit de curând, de la nunta Elenei și a lui Andrei, așa că am decis să scriem despre florile care se potrivesc cel mai bine pentru buchetul miresei.

Dar, mai întâi, vă lăsăm să admirați frumosul buchet pe care l-a avut Elena și care a fost realizat cu mare drag de echipa Tulip.

buchete nunta iasi

Înainte să scriem acest articol, ne-am documentat și în ceea ce privește tendințele anului 2014 cu privire la florile alese pentru buchetul miresei, precum și la culorile unei nunți, în general. Totuși, noi credem în continuare că cel mai mult în organizarea unei nunți trebuie să ții cont de stilul și preferințele celor ce urmează să se căsătorească, nu de niște tendințe ce s-ar putea să nu li se potrivească.

Alege flori cât mai colorate pentru buchetul miresei

buchete mireasa iasi

Dacă ești o persoană căreia îi place culoarea, buchetul miresei poate fi elementul wow al nunții. Așa că noi te îndemnăm să alegi flori cât mai colorate iar noi le vom aranja frumos, într-un buchet jucăuș care îți va purta noroc în cea mai importantă zi din viața ta.

Buchete de mireasă cu flori mari

buchete mireasa iasi

Cale, trandafiri, bujori – acestea sunt doar câteva exemple de flori pe care ai putea să le alegi pentru buchetul miresei. Florarii noștri iscusiți le vor așeza cu grijă și îți vor oferi cel mai frumos buchet de care toată lumea va fi impresionată.

Flori de culoare roz și purpuriu pentru un buchet cu tentă vintage

buchete mireasa iasi

Dacă ești adepta stilului vintage, cu siguranță nu vei pierde ocazia de a-l folosi și ca tematică pentru nunta ta. În acest caz, buchetele în culori precum roz, roz pal sau purpuriu sunt cele recomandate. Acestea parcă te îndeamnă la visare și au puterea de a crea o atmosferă plină de romantism.

Acestea sunt doar câteva dintre recomandările noastre. Așa cum te-ai obișnuit deja, nouă ne place să te ascultăm și să alegem pentru tine exact ceea ce îți place. Așa că, dacă ai și tu alte idei despre buchetul miresei, te invităm să ne faci o vizită. Suntem siguri că împreună vom reuși să-ți aducem un element frumos într-o nuntă la fel de frumoasă.

Fotograf nuntă Elena și Andrei: Cristi Timofte