Lalelele sunt unele dintre cele mai îndrăgite flori, mai ales datorită culorilor vii și a parfumului de primăvară pe care îl emană. În atelierul nostru de flori le găsești în fiecare zi. Te așteaptă proaspete și pline de voie bună, gata să-ți facă ziua mai frumoasă. Nici nu e de mirare că sunt unele dintre florile preferate de cei care ne treg pragul.

În această perioadă, am împărțit clienților noștri lalele în toate formele. Buchete de trei lalele, buchete uriașe de lalele, buchete mixte ce conțineau și lalele sau tot felul de alte aranjamente jucăușe și creative. Ne-am pus imaginația la încercare și am realizat câteva modele de aranjamente pe care vrem să ți le prezentăm și ție, cel care citește acest articol și căruia poate i s-a făcut poftă de niște flori frumos parfumate.

Lalele în ziare vintage

lalele iasi

Aceste buchete de lalele sunt, de departe, preferatele noastre. Așa cum probabil știți deja, nouă ne plac tare mult lucrușoarele vintage, care vin cu un aer aparte, romantic și plăcut. Ne fac să ne gândim la străduțele mici din Paris și la zgomotul dimineților de lângă Turnul Eiffel, la cafea cu lapte și la plimbări lungi în Jardin des Tuileries.

Cupe de lalele și frezii

lalele iasi

Mirosul lalelelor se completează perfect cu mirosul freziilor iar un aranjament care să aibă ambele flori te face să visezi cu ochii deschiși. Nimic nu este mai frumos decât să-ți lașă privirea să se oprească pe aceste flori colorate în zilele în care ai de rezolvat tot felul de taskuri importante la birou. Sau să faci o pauză de câteva minute pentru a te uita, pur și simplu, la ele și pentru a le simți parfumul de primăvară.

Aranjamente cu lalele și alte prietene

lalele iasi

Nu este obligatoriu ca laleaua să fie piesa centrală într-un aranjament floral. Uneori, ea se retrage din lumina reflectoarelor, lăsând alte flori să atragă atenția asupra lor. Crini, trandafiri, zambile sau iriși – toate aceste flori pot fi în centrul atenției iar laleaua le va sta cuminte alături, împrumutându-le din frumusețea și parfumul ei și lucrând în echipă, pentru a-ți aduce ție o experiență frumoasă.

Un buchet imens de lalele colorate

lalele iasi

Dacă ești o persoană căreia îi plac culorile, suntem siguri că vei fi încântată de o găletușă plină cu lalele colorate. Nici măcar nu va fi necesar să o decorăm într-un fel anume: frumusețea lalelelor va fi suficientă pentru a-ți face ziua mult mai bună.

Cutiuțe vintage cu lalele

lalele iasi

Suntem siguri că ai început să te obișnuiești cu cutiile noastre vintage. Nouă ne plac tare mult și le găsim în fiecare zi câte o întrebuințare nouă sau câte o floare care să le facă și mai frumoase decât sunt. În această perioadă, ne place să ne jucăm cu lalelele; să le îndesăm toată frumusețea în cutiuțele noastre, ca și cum am vrea să adunăm toată bucuria din lume într-un singur loc, unul pe care să-l iei și să-l duci la tine acasă.

Acestea sunt doar câteva dintre propunerile noastre de aranjamente cu lalele. Pentru că în fiecare zi găsim tot felul de surse de inspirație, suntem siguri că o să te mai surprindem și cu alte aranjamente, la fel de frumoase. Și, dacă ți-a atras ceva atenția, te așteptăm în atelierul nostru de flori sau te invităm să ne contactezi iar noi vom livra florile oriunde în Iași.