Crăciunul nu este neapărat o perioadă în care florile se oferă drept cadou deși, dacă florile alese au o anumită semnificație și transmit un mesaj aparte, nu este exclus ca ele să fie cadoul perfect de Crăciun. Însă subiectul articolului de astăzi nu este neapărat despre flori.

Așa cum probabil v-ați obișnuit deja, la Tulip ne place să facem lucrurile puțin diferit. Ne place să îmbinăm iubirea noastră față de flori cu alte pasiuni ale noastre pentru ca, în final, rezultatul să fie unul deosebit, neconvențional, drăgălaș, pe care să-ți dorești să îl ții în casa ta. Acesta este motivul pentru care, în această perioadă, la Tulip găsești tot felul de lucrușoare, unele mai interesante decât altele, ce ar putea fi așezate sub bradul de Crăciun sau ar putea fi oferite persoanelor dragi.

Am făcut o listă cu decorațiuni de Crăciun și alte cadouri ce pot fi luate din atelierul nostru de flori. S-a dovedit a fi foarte lungă, așa că am selectat doar câteva; însă o să vi le arătam pe toate pe pagina noastră de Facebook sau, dacă nu mai aveți răbdare până apar toate postările noastre, vă invităm direct la noi!

Un vas cu nuanțe vintage pentru florile preferate

vase flori

Despre vasele și cutiuțele noastre vintage v-am tot spus. Însă, în ultima perioadă, am ales modele noi de astfel de vase, puțin mai încăpătoare decât celelalte și cu o formă mai deosebită. Ele sunt atât de drăguțe, încât nu este neapărat necesar să fie pline cu flori atunci când le dăruiești. Desigur, pentru a face un cadou complet, este ideal să alegi și câteva flori, însă ele pot fi împachetate frumos și oferite persoanei dragi, lăsând-o pe ea să se joace cu propria imaginație și să le umple cu ce dorește.

Un vas pentru flori special pentru iubitoarele de muzică

vas flori

Dacă știi că îi place muzica, poți să-i faci un cadou neconvențional: un vas pentru flori frumos ornat cu bucăți din partituri. Suntem siguri că îi va face plăcere să îl primească și că florile pe care le va pune în interior vor crește și vor înflori frumos în casa ei.

O săniuță buclucașă

decoratiuni craciun iasi

Ne-au plăcut foarte mult săniuțele buclucașe, așa că am ales mai multe modele pentru voi. În atelierul nostru de flori găsești atât săniuțe ce pot fi folosite ca suport pentru lumânări și alte decorațiuni de Crăciun, cât și ca suport pentru vasul cu flori. Săniuțele sunt confecționate manual și oferă un aer vintage mesei sau locului în care alegi să le așezi.

O Crăciuniță

craciunita iasi

Bineînțeles, Crăciunița nu putea lipsi din lista sugestiilor de cadouri, mai ales că, la Tulip, Crăciunițele vin în vase frumos colorate, cu motive de Crăciun, numai bune de dus în casa ta. În același vas mai vin și azaleele care, așa cum am mai spus, sunt flori delicate și optimiste care colorează chiar și cel mai gri colț din casă.

azalee craciun

Alte decorațiuni de Crăciun

decoratiuni craciun iasi

Îngerași, omuleți de zăpadă, suporturi de lumânări cu steluțe, coronițe și globuri mici, cam orice poți găsi în atelierul nostru de flori. Te invităm să ne faci o vizită și să le vezi cu ochii tăi. Sunt mult mai drăguțe în realitate decât în poze, te asigurăm!