Din când în când, pentru că vrem să știm care sunt subiectele despre flori care v-ar interesa, aruncăm un ochi prin statistici. Și, de data aceasta, statisticile ne spun că este cazul să scriem despre cadoul perfect pentru colega de muncă.

Trebuie să recunoaștem că nu știm care este cadoul perfect pentru că nu o cunoaștem pe colega ta. Totuși, putem să-ți sugerăm câteva lucrușoare pe care le poți găsi în atelierul nostru de flori care cu sigurață îi vor face ziua mai frumoasă.

O cupă cu flori tomnatice

crizanteme iasi

Dacă ziua de naștere a colegei tale este în această perioadă a anului, probabil că are o legătură specială cu acest anotimp. Un cadou care să-i amintească de parfumul plăcut al toamnei sau de culorile sale minunate ar fi o alegere foarte bună. Cupa pe care ți-o propunem noi conține flori de toamnă în nuanțe calde de frunze ruginii și cu miros plăcut de crizanteme. Pentru a fi cadoul perfect pentru o iubitoare de toamnă, i-am atașat câteva detalii drăguțe.

Un ghiveci de flori

flori ghiveci iasi

Dacă este o mare iubitoare de flori, probabil că o relaxează foarte mult să petreacă zilnic câteva clipe cu florile ei, îngrijindu-le și vorbindu-le frumos. În acest caz, un ghiveci cu flori ar fi mai potrivit pentru ea deoarece îi va da ocazia să-și admire florile crescând și înflorind sub ochii săi, bucurându-se mult mai mult timp de ele.

În atelierul nostru de flori găsești tot felul de flori la ghiveci: violete de Parma, crizanteme, azalee și multe altele. Singura ta sarcină este să te interesezi care sunt florile care îi plac cel mai mult.

O vază elegantă pentru flori

vase flori iasi

Dacă știi că îi place să fie, în permanență, înconjurată de flori, îți recomandăm să-i faci cadou o vază. Va fi un cadou foarte apreciat, mai ales că iubitoarele de flori nu au niciodată suficiente vase în care să le păstreze. La Tulip găsești tot felul de modele de vaze, de la cele mai elegante și până la cele mai jucăușe.

Un buchet uriaș cu flori colorate

trandafiri iasi

Îi admiri în permanență ținutele în care știe să îmbine frumos tot felul de culori? Este o persoană mereu veselă, care vorbește mult, care este atrasă de tot felul de animăluțe de pluș, post-it-uri de toate formele și toate culorile, agrafe drăguțe de birou, creioane multicolore și câte și mai câte accesorii de acest tip? În cazul acesta, un buchet uriaș cu flori colorate va fi exact ceea ce îi trebuie pentru o zi senină.

La Tulip, avem flori de toate culorile din care poți să alegi; trebuie doar să-ți pui imaginația în joc.

Trimite-i un buchet de flori când se așteaptă mai puțin

Dacă știi că este o persoană căreia îi plac surprizele, atunci te invităm să complotezi cu noi! De ce să-i duci un cadou în timp ce este la birou, așa cum, de altfel, se așteaptă să faci? Nu mai bine i-l dai la prima oră a dimineții și îi înseninezi toată ziua? Sau, atunci când iese în pauza de prânz? Sau seara, când crede că „a scăpat”?

Dacă vrei să-i faci o astfel de surpriză, te invităm să ne contactezi iar noi lucrăm pentru tine. Tu doar trebuie să ne spui ce flori vrei să îi oferi, ce vrei să scrie pe cardul care va însoți buchetul și să ne dai câteva informații despre locul și ora la care va fi găsită iar noi ne ocupăm de restul surprizei.

Acestea sunt doar câteva dintre sugestiile noastre pentru cadoul colegei de muncă. Dacă mai ai nevoie și de alte idei, Tulip este la un telefon distanță.