În această perioadă avem multe motive de sărbătoare și, deci, de oferit cadouri și flori. Dacă, Crăciunul este perioada pe care o petrecem în familie, bucurându-ne de prezența celor dragi, Revelionul și sărbătorile care urmează mai apoi sunt prilej de petrecere alături de prieteni (desigur, nu excludem familia).

Mâine sărbătorim persoanele cu nume de Ion, Ionuț, Ioana sau Ionela, adică unele dintre cele mai populare nume din România. Și, pentru că există șanse destul de mari să ai prin preajmă o Ioana sau o Ionela pe care vrei să o surprinzi într-un mod plăcut, îți prezentăm câteva variante de buchete de flori pe care le poți găsi la Tulip și care credem noi că sunt foarte potrivite cu această ocazie.

Un buchet de flori frumos ambalat pentru o Ioana melomană

flori iasi

Așa cum știi deja, în atelierul nostru de flori ne place să facem lucruri mai deosebite. Acesta este motivul pentru care ne punem imaginația în joc de fiecare dată când confecționăm un nou buchet de flori. Pentru Ioanele și Ionelele care iubesc muzica, avem un frumos buchet de crizanteme colorate, învăluite în note muzicale.

Despre acest buchet, ni s-a spus că este o îmbinare armonioasă, delicată și parfumată între culorile deosebite ale florilor și sunetul pe care parcă îl auzim atunci când privim ambalajul ales.

Un vas cu flori primăvăratice pentru o Ioana cu sufletul mereu tânăr

flori iasi

Nu contează cât de mohorâtă este vremea de afară. Nu contează dacă plouă, dacă sunt nori mai puțin pufoși pe cer și nici măcar nu contează că nu am avut parte de zăpada pe care ne-am fi dorit-o. Cel mai mult contează să ne păstrăm optimismul, să zâmbim și să ne înconjurăm de oameni sau lucruri care știu să ne facă ziua mai bună.

La Tulip avem soluția perfectă: un vas vintage plin cu flori colorate de primăvară care să-i aducă în casă razele de soare și pe biroul ei o pată de culoare. Acest vas cu flori este recomandat pentru Ioane sau Ionele cu sufletul mereu tânăr care știu să aprecieze lucrurile simple și frumoase.

O cupă cu crizanteme pentru o Ioana îndrăgostită de culori

flori iasi

Cupele cu flori sunt vedetele atelierului nostru. Sunt colorate, cochete și foarte drăguțe și, uneori, captează toate privirile clienților noștri. Acesta este motivul pentru care ne place să ne jucăm cu florile noastre și să „construim” cele mai pline de culoare cupe cu flori.

Cupa pe care ți-o propunem astăzi conține, cu predominanță, crizanteme albe și galbene, însă, dacă ai în viața ta o Ioana care iubește alte flori, putem să facem cupa de flori perfectă pentru ea.

În atelierul nostru de flori găsești mult mai multe variante de buchete de flori, cupe, cutii vintage și câte și mai câte lucruri drăguțe, așa că te invităm să ne faci o vizită. Și, dacă ești ocupat și nu ai timp să treci pe la noi, îți amintim că echipa Tulip se ocupă și de livrări. Tot ceea ce trebuie să faci este să-ți alegi buchetul de flori preferat, să ne spui ce mesaj vrei să-i transmiți persoanei dragi din viața ta și să ne dai o adresă. De restul ne ocupăm noi.