Știm că ești o persoană activă și că îți petreci o mare parte din zi la birou. Și, tocmai pentru că știm aceste lucruri despre tine, mai credem și că un spațiu de lucru frumos aranjat poate crește productivitatea și te poate face mai fericit. La urma urmei, este locul pe care îl vezi o mare bucată din zi; ar fi păcat să nu vezi ceva plăcut, nu?

De asemenea, noi ne-am mai gândit că, fiind o persoană ocupată, este foarte posibil să ai biroul plin de acte, hârtii, post-it-uri, căni cu cafea, pliculețe de ceai, pixuri și câte și mai câte instrumente care să te facă să funcționezi așa cum trebuie. Prin urmare, ar fi cam greu de strecutrat un buchet imens de flori, nu-i așa? Desigur, ar fi ideal să faci puțin loc și pentru flori, însă acest lucru, în unele cazuri, ar putea fi imposibil.

Așa că ne-am pus mâinile dibace la treabă și ne-am activat emisfera în care ne ținem creativitatea și am făcut câteva aranjamente florale cochete și micuțe, colorate, parfumate și deosebite, numai bune de pus pe birou, fix sub nasul tău, lângă laptop, să ai la ce te uita când mai iei câte o pauză.

Aranjament colorat, cu orhidee

flori iasi

Se iau câteva orhidee, un vas de efect, câteva cursuri de Ikebana et voila! Un aranjament micuț ce oferă o pată de culoare pe biroul tău. Este suficient de mic, încât să nu fie necesar să dai la o parte bibiliorafturile alea pe care le ții pe colțul biroului, dar suficient de mare, încât să fie remarcat.

Aranjament cu alstroemeria și trandafiri

flori iasi

Acesta este unul dintre aranjamentele florale ce evidențiază foarte bine ideea că, atunci când ești creativ, poți transforma orice lucru banal în ceva cu adevărat frumos. Cine ar fi spus că o simplă cutie, puțină sfoară și câteva flori pot fi puse la un loc pentru a forma un tot unitar așa de drăguț, numai bun de pus pe birou?

Aranjament cu trandafir roșu și buburuze

flori iasi

Este micuț, dar parfumat și are și un aer ușor vintage. Este perfect pentru locușorul acela care a mai rămas liber pe biroul tău. Ce-ar fi să-l valorifici așa cum se cuvine?

Aranjament mic în vas de efect

flori iasi

Particularitatea acestui aranjament floral este vasul pe care l-am ales. Desigur, acest vas nu ar fi ieșit așa de mult în evidență, dacă nu am fi ales florile potrivite. Un trandafir puternic colorat și parfumat și o lalea gingașă, alături de câteva fire de verdeață sunt perfecte pentru a pune în valoare vasul. Nu-i așa că a ieșit drăguț?

Cutiuță vintage cu flori parfumate

flori iasi

Despre cutiile noastre vintage v-am mai povestit. Ceea ce nu v-am spus, însă, este că ele vin în diverse mărimi. Aceasta, de exemplu, este o cutie mai mică, perfectă pentru a fi umplută cu flori parfumate și a o pune pe birou. În mod sigur va atrage atenția vizitatorilor și va fi o oază de frumusețe.

În atelierul nostru de flori mai găsești o serie de aranjamente mici, pentru birouri. Te invităm la noi, să-l alegi pe cel care îți place cel mai mult. Ne găsești pe Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 67.