Chiar dacă, în marea majoritate a timpului, lucrurile făcute de noi stau sub semnul creativității și al pasiunii, suntem cât se poate de pragmatici atunci când vine vorba despre cifre. Acesta este motivul pentru care, în mod constant, mai aruncăm câte o privire asupra statisticilor acestui blog, pentru a vedea despre ce vă mai doriți voi să citiți.

Trandafirii roșii sunt în topul preferințelor voastre iar acest lucru este firesc. Trandafirii sunt flori clasice care nu își vor pierde niciodată farmecul. Trandafirii sunt frumoși, colorați, cu un parfum aparte. Pot fi jucăuși, eleganți, sobri și iubitori. Pot transmite tot felul de mesaje, indiferent care se crede că sunt mesajele universal acceptate.

Trandafirii sunt, din punctul nostru de vedere, reprezentanții tuturor florilor, așa că ne-am gândit să le oferim un articol doar lor, un articol în care să vă prezentăm câteva aranjamente cu trandafiri care pot fi găsite în atelierul nostru de flori.

Coșuleț cu trandafiri roșii și multă verdeață

trandafiri iasi

Dacă ai o persoană în viața ta căreia vrei să-i arăți cât de mult o iubești și o respecți, coșulețul nostru cu trandafiri roșii și multă verdeață ar putea să ducă acest mesaj cu succes. Este undeva la limita între elegant și jucăuș și se poate integra în peisaj, atât într-un living atent aranjat, cât și pe un colț de birou aglomerat.

În plus, dacă i-l oferi unei persoane inventive, aceasta va aprecia mult coșulețul deoarece, după ce florile se vor ofili, va putea să-l folosească fie pentru a face ea singură un aranjament, fie pentru alte lucruri, la fel de creative.

Aranjament colorat cu trandafir alb

tramdafiri iasi

Uneori, nu este nevoie de o multitudine de trandafiri, pentru a oferi farmec unui aranjament. De cele mai multe ori, trandafirul vine cu partea lui de farmec între toate celelalte flori folosite. Așa este și în cazul acestui aranjament, unde trandafirul alb, deși este singur, atrage privirile și oferă o pată de personalitate tuturor celorlalte flori alese. Trandafirul este cel care oferă echilibru întregului aranjament. Este ca și cum ar fi fratele mai mare care are grijă de surorile lui mici și zglobii.

Cupă cu alstroemeria și trandafir alb

trandafiri iasi

Această cupă cu flori face parte din categoria aranjamentelor florale care și-ar găsi foarte bine locul pe biroul tău. Este micuț, dar foarte frumos și elegant și, deși ți-ar distrage puțin atenția de la toate lucrurile importante pe care le ai de făcut, ar fi, de fapt, gura ta de aer proaspăt, pentru a putea duce până la capăt toate taskurile.

Conține câteva fire de alstroemeria de diverse culori, însă punctul central este trandafirul alb care emană un parfum atât de frumos, încât sigur îți va veni inspirația, cu el prin preajmă.

Trandafiri roșii într-o nuncă de cocos

trandafiri iasi

Acest aranjament floral este unul aparte, atât datorită culorii intense a trandafirilor roșii cât, mai ales, datorită vasului pe care l-am ales: o nucă de cocos a fost transformată într-o vază frumoasă și ieșită din tipare. Este perfect pentru a atrage atenția asupra unui anumit colț din camera în care este așezat.

În atelierul nostru de flori găsești tot felul de aranjamente cu trandafiri. Ceea ce ți-am prezentat mai sus nu sunt decât câteva dintre ele, pentru a-ți da doar puțin din gustul lumii frumoase a acestor flori. Te așteptăm pe la noi, să-ți mai arătăm și alte minunății.