Atunci când vine vorba despre decorarea sălii de nuntă, majoritatea mirilor preferă aranjamentele cu flori naturale. De altfel, acest tip de aranjament este și cel pe care îl recomandăm și noi, nu numai pentru că suntem mari iubitori de flori, dar și pentru că este un aranjament floral oferă o pată de culoare proaspătă în sala în care se desfășoară petrecerea. În plus, dacă îți pui creativitatea în mișcare, poți veni cu câteva idei de aranjamente florale foarte frumoase și neconvenționale, în același timp.

Așa cum v-am obișnuit până acum, nouă ne place foarte mult să ne jucăm cu florile și să facem lucruri diferite. Acesta este motivul pentru care am pregătit pentru viitorii miri o colecție de aranjamente florale deosebite ce sigur îi vor impresiona pe invitați și vor contribui la atmosfera frumoasă a nunții.

Aranjamente cu trandafiri albi pentru nunți elegante

flori nunta iasi

Dacă îți place stilul clasic, culorile alb, bej și ivoriu sunt potrivite pentru tine. De asemenea, trandafirii albi sunt perfecți pentru o nuntă elegantă. Un aranjament discret cu trandafiri albi, în contrast cu frunzulițele verzi, aduce un farmec aparte întregii săli. În plus, parfumul trandafirilor duce cu gândul la iubire și romantism, un mesaj perfect pentru o nuntă de vis.

Aranjamente cu flori colorate

flori nunta iasi

Despre radiant orchid, culoarea anului 2014 în materie de nunți, am mai povestit. Partea frumoasă la această culoare este că permite multe variații ale nuanțelor și se asortează foarte frumos și cu alte culori. Dacă sunteți un cuplu nonconformist și vă doriți o nuntă cât mai veselă, puteți opta pentru aranjamente florale colorate: orhidee, trandafiri roz, bujori și multe alte flori de toate culorile pot fi aranjate foarte frumos pe mesele invitaților.

Aranjamente florale în vase înalte

flori nunta iasi

Vasele înalte pentru aranjamente aduc o notă de eleganță nunții. În funcție de tematica nunții, vasele pot fi umplute cu buchete de flori de mai multe culori sau de o singură culoare. De regulă, buchetele rontunde sunt cele care se potrivesc cel mai bine în acest tip de vas.

Mese pline cu flori

Dacă vă plac foarte mult florile și dacă nunta voastră este în timpul verii, atunci când apare cea mai mare varietate de flori, atunci una dintre opțiuni este să umpleți prezidiul de flori. Va fi o pată foarte frumoasă de culoare și toată lumea își va dori să se fotografieze acolo.

Oferta Tulip pentru nunți de neuitat

Pentru că ne place foarte mult să contribuim și noi la fericirea celor ce urmează să se căsătorească, venim cu o ofertă pentru voi: comandă de la noi un set complet de nuntă și primești 10% reducere din valoarea totală a acestuia.

Setul complet de nuntă cuprinde buchetul miresei, lumânările, cocarde și corsaje. Nu contează câte comanzi, important este să le comanzi pe toate.

Te așteptăm la Tulip să-ți alegi florile preferate și să ne povestești puțin despre nunta pe care o visezi!