Acum, la inceputul unui Nou An, dupa cateva zile de pauza cat sa ne tragem sufletul, cu o ceasca de cafea in mana, planurile noastre incep sa se contureze. Ne-am propus sa ne documentam cu privire la tendintele si culorile anului, sa evaluam furnizorii,  sa participam la workshop-uri si cel mai important, sa stabilim agenda atelierelor de creatie florala pe care noi le vom organiza de anul acesta. Suna asa, destul de pretentios dar daca faci ceea ce iti place nu simti ca muncesti si nici nu iti dai seama cat de repede trec lunile si esti prins din nou in valtoarea evenimentelor anului 2016.

Cocarda Alex

 

Nu ne plangem, nu e ca si cum nu ne-am dori sa facem toate astea si sa mai fim si platite pentru munca noastra. Privim in spate cu drag la aproape trei ani de la deschiderea Tulip - Atelier de flori.  Avem un portofoliu de evenimente de care suntem tare mandri, am muncit mult, am adunat saptamani bune in care nu am dormit vineri sau sambata noaptea, am ras mult, am trait emotia fiecarui eveniment, ne-am stresat cand nu primeam florile la timp dar am rasuflat usurate ori de cate ori iesea totul pe placul clientilor nostri.

tulip-12

 

Anul trecut ne-au trecut pragul oameni asa, ca noi, veseli, sinceri, deschisi, foarte atenti la detalii, cu unii am legat prietenii iar altii ne viziteaza si acum, mult dupa evenimentul lor. Tot anul trecut  ni s-a reconfirmat faptul ca sunt si domni ce se pot ocupa de organizarea unui eveniment la fel de bine ca orice doamna sau domnisoara viitoare mireasa sau nasa, domni care, daca vad in tine omul in care pot avea incredere, vor deveni unii din cei mai importanti promotori ai afacerii tale.

wedding bouquet in hands of the bride

Le suntem recunoscatori tuturor pentru ca asa am reusit sa ne inchegam echipa,  am realizat ca nimic nu este intamplator, ca trebuie sa invatam din fiecare experienta traita si sa luam ceea ce e mai bun de la oamenii din viata noastra.

 

02

Stim, posibil sa sune a cliseu, dar traim intr-o societate intr-o continua schimbare. Se deschid tot mai multe florarii si agentii de organizari de evenimente. Clientii devin tot mai pretentiosi si mai atenti la bugetul alocat evenimentelor lor. Acum, mai mult ca in perioada anterioara, avem acces la o multime de informatii atat in mediul online cat si offline astfel incat  toate astea ne obliga sa nu ne oprim din a invata, din a ne documenta si mai ales din a asculta.  Asta ne-am propus pentru anul  asta.

,,Florile sunt bijuteriile Terrei" (Mihai Cucereavii)